Jump to content

DigiMarket.info – giełda domen, serwisów i mikro-SaaS (Pierwsza sprzedaż 0% prowizji!)

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim!

Chciałem przedstawić Wam nowy projekt – DigiMarket.info.

Stworzyłem prostą giełdę przeznaczoną do handlu aktywami cyfrowymi: domenami, gotowymi serwisami, aplikacjami SaaS oraz zapomnianymi projektami webowymi.

Jak to działa:

Pierwsza sprzedaż w 100% bez prowizji (0%) — idealny moment, żeby przetestować platformę.

Standardowa prowizja to tylko 7% (brak ukrytych opłat za samo wystawienie).

Dodanie oferty trwa 2 minuty.

Wbudowany system wiadomości, moderacji i filtrowania ofert.

Projekt działa, ale stale go udoskonalam. Będę bardzo wdzięczny za surowy feedback dotyczący UX oraz propozycje funkcji, które ułatwią Wam handlowanie.

Jeśli macie na dysku wolne projekty lub domeny — zapraszam do przetestowania: https://digimarket.info

http://Digimarket.info

Posted

Przekaż "twórcy" strony, że zmiana języka działa tylko na menu, cała reszta zostaje po polsku. Zmiana waluty nie działa wcale.

Generalnie życzę powodzenia, im większy wybór tym lepiej, ale póki co to wygląda na coś wy-vibe-owanego przez weekend, a pierwsze wrażenie jest najważniejsze, więc sugerowałbym Ci najpierw dopracować stronę, a dopiero potem ogłaszać start. 

• Like 1
Posted

Wielkie dzięki za poświęcony czas i czujność! 🤝
Masz 100% racji – niedziałający przelicznik walut i częściowe tłumaczenie psuły pierwsze wrażenie.
Siadłem do tego od razu i poprawiłem:
Przełącznik języka przetłumaczył już cały interfejs (a nie tylko menu).
Zmiana waluty faktycznie przelicza i podmienia ceny we wszystkich ofertach na stronie.
Dzięki za surowy i konkretny feedback – dokładnie po takie uwagi tu wszedłem!

• Like 1
Posted

nie dało się znaleśc jakieś fajnej nazwy w domenie .pl ? Z całym szacunkiem, ale chcesz brać udział w handlu domenami gdzie .pl odgrywa główna rolę  oraz poważnymi projektami na domenie .info ? No pomyśl trochę ...... 

Posted (edited)
W dniu 3.08.2026 o 16:48, pb napisał(a):

Też bym wolał idealnego dwuliterowca w .pl, ale za wolną i chwytliwą nazwę w .info nie musiałem oddawać nerek w zastaw! 😉 Celuję od razu w szerszy, międzynarodowy kontekst, dlatego wybór padł na .info. Ale spokojnie, polskie końcówki też mają u mnie specjalne miejsce i na pewno pojawią się w ofercie. Dzięki za czujność i podbicie wątku!

Edited by Lookid87