Tobi Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 (edited) Witajcie, prosiłbym o pomoc w doborze nazwy domeny dla mojej działalności, którą oficjalnie prowadzę pod nazwą "DRAGON". Mile widziane propozycje innych nazw na PW, ew. rozsądne oferty sprzedaży. Warunek - nazwa musi zawierać słowo "DRAGON" i być w domenie .pl Dla wygranej propozycji oferuję utworzenie strony www (lub dwóch ministron) + jej (ich) katalogowanie przez miesiąc za 1,22 zł brutto. Edit: czym zajmować się będzie firma łatwo się domyślić ale gwoli ścisłości - tworzenie stron www, sprzedaż domen, katalogowanie, optymalizacja (SEO) etc. Edited May 14, 2008 by Tobi
cabona Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 DragonMedia mi sie podoba i to wlasnie na nia oddalem swoj glos
www.okk.pl Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 a ja oddalem na idragon.pl przedrosten 'i' dobrze wspolgra z prowadzona dzialanoscia czyli dzialanoscia 'I'nteraktywna
arekp Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ja znow mam uczulenie na wszystkie 'i*' oraz 'e*' domeny. DragonMedia.pl to moj typ.
Kangur Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Jest wiele różnych możliwości smoczysko.pl - w rezerwacji dragoneo - wszystkie wolne dragonseo .com zajęta dragnet.pl - wolna mrsmok - wszystko wolne mrdragon.pl - wolna pansmok - wszystkie wolne dragonik - wszystkie wolne prodragon.pl - wolna dragon.me i wiele innych DragonMedia jest chyba najładniejsza z powyższych. Kojarzy mi się intuicyjnie z krakowskim z domem medialnym. Byle ludzi nie dorobili rymowanki: Dragon Media - medialna tragedia
Recommended Posts