Jump to content

Ile kosztuje Euro2012.pl?

Recommended Posts

Posted
W minutę oglądałem tę listę i wydaje mi się bardzo słaba.

słaba? to słabo powiedziane! 98% z nich to super-extra-nindża-fajters.

no weźmy np. taką go-mistrzostwaeuropy2012.eu LOL

firma domeny.pl (która nie odpisuje na maile, nie ma cennika przedłużeń domen na swojej www) pragnie zarobić parę PLNów na fali ogólnej euforii i owczego pędu na domeny "eurowe". na di.com.pl pisze/jest napisane, że "wczoraj zarejestrowano u nich kilkadziesiąt domen związanych z euro 2012"... taaak..

Posted

Nie no wg mnie ludzie oszaleli :) Do euro2072 są zajęte domeny .pl :D euro2076.pl wolna, ale nie rejestruję bo wątpie, że dożyję do tego czasu ;)

Posted
Nie no wg mnie ludzie oszaleli :) Do euro2072 są zajęte domeny .pl ;) euro2076.pl wolna, ale nie rejestruję bo wątpie, że dożyję do tego czasu ;)

Zawsze możesz przekazać swoim dzieciom :D Będą mieli niezły spadek o ile wtedy bedziemy organizować euro i jakis bin laden nie wywoła III wojny światowej.

Guest anglik
Posted
Nie no wg mnie ludzie oszaleli :) Do euro2072 są zajęte domeny .pl ;) euro2076.pl wolna, ale nie rejestruję bo wątpie, że dożyję do tego czasu ;)

Szaleństwo połączone z brakiem wyobrażni. Chyba że ktoś rzeczywiscie zamroził kasę,w co wątpie.

Może Euro 2072 będzie rozgrywane przez internet (nie wiem jak daleko pójdzie technologia i jakie będą trendy, no i co wymyślą spece od marketingu :D )

Piłki z czujnikami już mamy.

Pozdrawiam.

Posted

Faktycznie lista jest bardzo słaba...

A wracając do euro 2012 w polsce... czy to nie wtedy miał być koniec świata?? :)

Może to ma jakiś związek :D Dlatego ja z rejestracją domen na 2012 rok się nie śpieszę ;)

Posted
czy to nie wtedy miał być koniec świata??

Majowie wytyczyli koniec świata na bodajże 21 Grudzień 2012, czyli Euro 2k12 jeszcze zobaczymy :) co do tych domen euro... niektóre ładne zapewne nie będą przedłużane, to łapankę zrobię za rok, może dwa, może jeszcze później ;]

Posted
Nie no wg mnie ludzie oszaleli :) Do euro2072 są zajęte domeny .pl :D euro2076.pl wolna, ale nie rejestruję bo wątpie, że dożyję do tego czasu ;)

A co bedzie, jesli kiedy UEFA postanowi organizowac ME co dwa lata? Albo bedzie III wojna swiatowa, a potem wszystko sie zacznie w roku nieparzystym?