cabona Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) Ktora z tych domen jest wg Was drozsza i czemu? skinheads.pl skinhedzi.pl skinheadzi.pl Edited May 23, 2008 by cabona
maryuse Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Nie wiem czy droższa, ale na pewno dla mnie i dla innych uzytkowników sieci w .pl bedzie skinhedzi, czyli: MÓWISZ i MASZ, albo jak cię widzą tak Cię piszą
cabona Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 Nie wiem czy droższa, ale na pewno dla mnie i dla innych uzytkowników sieci w .pl bedzie skinhedzi, czyli: MÓWISZ i MASZ, albo jak cię widzą tak Cię piszą Czyli od leasing.pl lepsza jest lizing.pl? Ps. Brak informacji o domenie skinhedzi.pl w bazie Registry NASK. dane aktualne z dnia: 2008.05.23
domainer Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) Wiesz że to trudne pytanie? Wartość komercyjna takich domen jest średnia, no chyba że zrobisz tam sklepik z flagami i poradnikami jak skopać obcokrajowca nie pocąc się Wydaje mi się że skinheads i świadczą o tym wyniki w google. Dwie pozostałe frazy są spolszczone a skinheads brzmi tak jak ma brzmieć z języka angielskiego. Niewykluczone jednak że skinhedzi są ta formą którą dla Polaków jest łatwiejsza do wpisywania. Sam połasilem się na skini*pl ale nie był to za bardzo dobry zakup, bo skini nie lubią klikać w reklamy Edited May 23, 2008 by domainer
Kornel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) Ktora z tych domen jest wg Was drozsza i czemu?skinheads.pl skinhedzi.pl skinheadzi.pl A ja myślę, że nie ten dział poza tym: skinheads.pl jest niedostępna skinhedzi.pl jest wolna, rejestruj skinheadzi.pl jest zarezerwowana, spróbuj za kilka dni poza tym poprawnie pisze się "skinheads" Pozdro Edited May 23, 2008 by Kornel
p0zer Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 A ja myślę, że nie ten dział poza tym:skinheads.pl jest niedostępna skinhedzi.pl jest wolna, rejestruj skinheadzi.pl jest zarezerwowana, spróbuj za kilka dni Próba obejścia regulaminu, cabona?
cabona Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 (...)skinheads.pl jest niedostępna skinhedzi.pl jest wolna, rejestruj skinheadzi.pl jest zarezerwowana, spróbuj za kilka dni (...) Zarezerwowalem skinhedzi.pl (...)To tak jakbym zapytał która jest droższa: # stoprocent.pl, czy # 100procent.pl No wlasnie o to chodzi
yarowa Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 skinheads.pl Oryginalna nazwa/własna tego ruchu. Wcześniej maryuse napisał o użytkownikach sieci. Użytkownicy sieci, szperający po "Google", najbardziej poszukują terminu "skinheads" .
maryuse Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Czyli od leasing.pl lepsza jest lizing.pl? Cabona, nie mówimy o leasing tylko o skinhedach. Oczywiście, że mozna sie sprzeczać, ja tylko wyraziłem swoja opinię, która wcale nie musi być autorytatywna. Por. OnetLight a OnetLajt - która jest promowana. Spolszczone nazwy anglizmów są w modzie wśrod młodzieży.
cabona Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 Próba obejścia regulaminu, cabona? Temat ten zalozylem, bo chcialem poznac opinie innych na temat wyceniania domen, ktore z punktu widzenia uzytkownika moga sie roznic Jak pisalem tego posta, to nie sprawdzalem statusu tych domen, bo z gory zalozylem, ze sa regniete Korzystajac z zamieszania udalo mi sie zarezerwowac skinhedzi.pl.
MasterofPoland Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) Ciekaowstka, rodem z Wrocławia, pseudokibice utworzyli takie stowarzyszenie: Stowarzyszenie Krzewienia I Nauczania Honoru Etyki Afirmacji Ducha Sportu Nie muszę chyba tłumaczyć, jak brzmi jego nazwa w skrócie? (#skinheads.org.pl ) Edited May 23, 2008 by MasterofPoland
Pan_Grzegorz Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 ruch skinheads oczywiscie, 1 zdecydowanie
Kornel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 cabona w złym kierunku idziesz podam Ci przykłady: # Ka3nski.pl # czy100sc.pl # 3sty.pl To są tzw. "twory" które będą miały rację bytu, jak normalnych domen już nie będzie do wyboru, wtedy ich czas nadejdzie Pozdro
Kornel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) ...4sa.pl Ostatnio ta aukcja się zakończyła właśnie: Aukcja allegro Także wnioski nasuwają się same Edited May 23, 2008 by Kornel
cabona Posted May 23, 2008 Author Report Posted May 23, 2008 cabona w złym kierunku idziesz podam Ci przykłady: # Ka3nski.pl # czy100sc.pl # 3sty.pl To są tzw. "twory" które będą miały rację bytu, jak normalnych domen już nie będzie do wyboru, wtedy ich czas nadejdzie Pozdro Podoba mi sie Twoja wizja swiata, a jeszcze bardziej Twoja odwaga, do pisania takich glupot Odnosnie mojego pytania. tenis.pl i tennis.pl - widzisz jakas roznice?
Kangur Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) tenis.pl i tennis.pl - widzisz jakas roznice? Jeśli buduje się strony oparte o takie domeny to najlepiej mieć komplet bo niechybnie część ruchu przejdzie do kogoś innego. Prawdopodobnie właśnie dlatego biznes.pl i business.pl są w jednych rękach i czuję, że zostaną sprzedane w pakiecie. Edited May 23, 2008 by Kangur
Kornel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Podoba mi sie Twoja wizja swiata, a jeszcze bardziej Twoja odwaga, do pisania takich glupot Odnosnie mojego pytania. tenis.pl i tennis.pl - widzisz jakas roznice? tenis.pl a tennis.pl nie ma nic do takich domen jakie podałem wyżej Więc nie wiem co ma to do rzeczy # sennik.pl senik.pl jakby była wolna zarejestrowałbyś ze względu na literówkę, a nie nazwę Druga sprawa zakładaj pytania w odpowiednich działach i rejestruj domeny skoro chcesz pytać, która jest droższa itp... bo często piszesz "Domena zarezerwowana" a sam się do tego nie stosujesz. Tyle.
szuwar Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 co ty Kornel uczysz ojca dzieci robic? :) moim zdaniem tylko i wylacznie skinheads.pl co do: # Ka3nski.pl # czy100sc.pl # 3sty.pl to są to ninje jak stad do Kielc
Kornel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 co ty Kornel uczysz ojca dzieci robic? moim zdaniem tylko i wylacznie skinheads.pl co do: # Ka3nski.pl # czy100sc.pl # 3sty.pl to są to ninje jak stad do Kielc Co do ninj to jasna sprawa przeciez wyzej o nich pisałem szuwar nie nie uczę (oczywiście wiem, że nawiązywałeś do cabony) ale zasady obowiązują wszystkich Cabona, a Ty się zaraz nie obrażaj tylko postaw piwo Pozdro
Recommended Posts