Jump to content

Recommended Posts

Posted
Obserwowałem aukcję tej domeny. Jednak wyniki w google przekonały mnie do tego aby nie licytować:

To miło z twojej strony :)

Mam nadzieję, że gdy pojawią się:

ubrania.pl to poczekasz na moda.pl

laptopy.pl to zaczekasz na komputery.pl

szafy.pl wyczekasz na meble.pl etc ;)

Posted

Mnie się podoba. Bardzo!

Także sprawdziłem wyniki w googlach dla tych fraz w czasie spadu. Mimo to nie jedna firma zapłaci za nią dobry pieniądz.

Posted

Domena jest super ;).

Ideał dla firmy z branży.

Poza tym, chyba dobrze "wyrobione" mięśnie brzucha ;) zwane są potocznie, w slangu [?] "kaloryferami" ...

W sumie, bez znaczenia chyba, czy domenę kupiłby sprzedawca kaloryferów czy ktoś z branży "kulturystyka/fitness" :). Pieniądze będą dobre ...

Posted (edited)
W tym drugim przypadku (kulturystyka) lepsza byłaby liczba pojedyncza.

Kaloryfer.pl przekierowuje na valmark.pl

Ktoś z was ją sprzedał ?

edit: Przy okazji chciałbym podziękować yarowa oraz Tobi za podpowiedź, którą pozwoliłem sobie wykorzystać i wzięłem do kompletu: kaloryferek.pl i kaloryferki.pl bo tak to powinno brzmieć w przypadku mięśni brzucha wybierających się na Ibizę :)

Edited by Kangur
Posted

Przychodzi facet do sklepu i pyta:

- Ile kosztuje ten akordeon?

- Jak dla pana, panie wladzo, to pol darmo.

- Skad pan wie, ze jestem policjantem, choc jestem ubrany po cywilnemu?

- Bo dzisiaj bylo juz dwoch mundurowych i tez chcieli kupic ten kaloryfer.

Posted

Kangur, cała przyjemność po mojej stronie :). Mam nadzieję, że w wyniku "obrotu" tymi wszystkimi "kaloryfer/k/ami", będziesz i Ty mógł się wybrać na Ibizę, lub po prostu tam, gdzie zechcesz ;).

Posted (edited)

Dziękuję za opinie i życzenia. Troszkę się rozmarzyłem bo na razie czeka mnie sporo pracy a pojechałbym chętnie w jakieś fajne miejsce :)

Zapewniam, że ceny 1,5-2 k , które tu padły postaram się znacząco przemnożyć by zamienić ciepło kaloryferów na nieco inne ;)

Podziękowania też dla tego, który jej nie przedłużył ( doszły mnie słuchy, że świadomie ).

Edited by Kangur
Posted

Domena bardzo ładna. Myśle, że warto było kupić za te pieniądze.

Sam licytowałem w aukcji na drpped, ale nie udało się :-(

Życzę powodzenia w poszukiwaniu bogatego kupca :-)