Jump to content

TechnikaPrzemyslowa.pl i inne

Recommended Posts

Posted (edited)

Dawno nic nie dawalem. Kilka ostatnich rejestracji z palca.

czyszczarka.pl

kufelki.pl

litoterapia.pl

miniradia.pl

odboj.pl

odbojoporecze.pl

pucybuty.pl

slizgacz.pl

sztygar.pl ;)

TechnikaPrzemyslowa.pl

Ulzyjcie sobie. :)

Edited by SELES
Posted

SELES daleś trudne domeny do wyceny. Nieraz zastanawiałem się na liczbą pojedynczą adresu, bo często firmy produkujące dany produkt, używają właśnie liczby pojedynczej domeny jako strony www.

Pomyślałbym nad:

Sztygar.pl - fajna nazwa na serwis o górnictwie - coś takiego jak tu: http://www.gornictwo24.pl/ Sprawdziłem przy okazji i jakby ktoś chciał to jest wolna: wykopaliska.com ;-)

litoterapia.pl - dobra dla naturoterapeuty

odbojoporecze.pl - ta nazwa zapewne potrzebna Ci jest do kompletu z odboje.pl ;-)

czyszczarka.pl - czyszczarki mają mnóstwo zastosowań, od butów do przemysłu ciężkiego.

TechnikaPrzemyslowa.pl czyli samochody, częsci, maszyny itd.

Reszta domen jakoś nie przemawia do mnie, ale zdaje sobie sprawę z tego że nastały ciężkie czasy dla rejestracji "z palca" więc być może, pozostałe domeny mają swój potencjał i nie stracisz na rejestracji tych domen.

Posted (edited)
Pomyślałbym nad:

Sztygar.pl - fajna nazwa na serwis o górnictwie - coś takiego jak tu: http://www.gornictwo24.pl/ Sprawdziłem przy okazji i jakby ktoś chciał to jest wolna: wykopaliska.com ;-)

Te domene zarejestrowalem raczej dla siebie.:)

litoterapia.pl - dobra dla naturoterapeuty

Rynek sie rozwija, mysle, ze bez rewelacji, ale cos moze z tego byc. Do kompletu mam litoterapeuta.pl.

odbojoporecze.pl - ta nazwa zapewne potrzebna Ci jest do kompletu z odboje.pl ;-)

Dokladnie, mam jeszcze odbojniki.pl . Co ciekawe kilka dni temu IDN'a - odbojoporęcze.pl zarejestrowal producent odbojoporęczy, ktory chwilę wczesniej kontaktowal sie ze mna w sprawie odboje.pl, uprzedzil mnie jeden dzien z ta rejestracją. ;)

czyszczarka.pl - czyszczarki mają mnóstwo zastosowań, od butów do przemysłu ciężkiego.

Dokladnie, w kontekscie butów, zarejestrowalem tez pucybuty.pl, potocznie mówi się tak nei tylko na osoby czyszczące buty, aktulnie głównie w centrach handlowych, również na urządzenia czyszczące.

TechnikaPrzemyslowa.pl czyli samochody, częsci, maszyny itd.

Dokladnie, do kompletu mam jeszcze TechnikaMedyczna.pl

Reszta domen jakoś nie przemawia do mnie, ale zdaje sobie sprawę z tego że nastały ciężkie czasy dla rejestracji "z palca" więc być może, pozostałe domeny mają swój potencjał i nie stracisz na rejestracji tych domen.

slizgacz.pl, Apze zdaje sie, ze ma slizgacze.pl. :P Szkoda, zeby lezala sobie odlogiem. ;) Mam jeszcze IDN'a.

kufelki.pl, znalazlem przy okazji literatek, ktore byly do wyceny dawane jakis czas temu na forum. Najslabsza, jednak 9,99 nie majatek.

MiniRadia.pl , istnieje cos takiego jak mini radio, wiec czemu nie. Poza tym jakos natchnal mnie Keyword ze swoimi mini grami. :P

Edited by SELES
Posted
MiniRadia.pl , istnieje cos takiego jak mini radio, wiec czemu nie. Poza tym jakos natchnal mnie Keyword ze swoimi mini grami. :)

keyword swoim postem a zwłaszcza kwotą, spowodował u mnie owczy pęd, więc po jego poście zarejestrowałem minigry.eu ;) a co do mini radia to rzeczywiście są w sprzedaży takie urządzenia:

ukw-miniradio_mit_stoppuhr.gif