Jump to content

Recommended Posts

Posted

a mnie sie podoba , mozna powiedziec ze jest teraz kredytmania duzo tych firm i wogole kazdy bierze kredy mniejszy , wiekszy dla mnie warta cos napewno dobra nazwa na serwis :-)

D

Posted (edited)
No to Pan Grzegorz pojechał po mojej domenie ,ale i tak moim zdaniem nie jest najgorsza pod serwis kredytowy.Kredyty są i bedą Kredytmania :)

moze troche za ostro ;) ale domeny na prawde sa zle

Edited by Pan_Grzegorz
Posted

Wg. mnie nie jest zla. Czasem banki urzadzaja rozne kampanie reklamowe i ta moze byc jak ulal: Wszyscy chca naszego kredytu! Nastapila kredytmania!

Posted

chodz bardziej mi sie podoba kredytomania.pl ale jest juz zajeta :-) jesli kiedys kredytomania.pl zostanie wykupiona przez bank i beda pod nia tworzyc kampanie reklamowa to masz najlepsza literowke hehe :)

Posted
Wg. mnie nie jest zla. Czasem banki urzadzaja rozne kampanie reklamowe i ta moze byc jak ulal: Wszyscy chca naszego kredytu! Nastapila kredytmania!

Dokładnie. Zgadzam się.

Jest to domena z gatunku tych które nagle mogą dostać kopa. Ma 3-4 uq tygodniowo, a nagle ruch idzie w górę.

Teraz 0 zł, ale ja bym trzymał.

Pozdrawiam.