Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na paru moich domenach w NameDrive mam problem z ustawieniem slow kluczowych, dokladniej co bym nie wpisal to wyskakuja te same reklamy- nie dosc ze nie zwiazane tematycznie z adresem strony to jeszcz po angielsku.

Czy wpisze telekomunikacja czy komorki czy sex zawsze te same reklamy. Probowalem w roznych kategoriach ale ciagle ten sam problem.

Na innych stronach o podobnej tematyce mam reklamy zwiazane z telekomunikacja, a na tej za nic nie moge ich ustawic.

trwa to juz dluzszy okres. Macie jakies dobre rady? jak mozna sobie z tym poradzic?

Posted

Nie wiem czy wiesz ale teraz w ND weryfikują nowe słowa kluczowe i trzeba troche poczekać na zatwierdzenie. Być może to jest problemem.

Posted
Czy wpisze telekomunikacja czy komorki czy sex zawsze te same reklamy. Probowalem w roznych kategoriach ale ciagle ten sam problem.

Sprawdzasz na podglądzie jakie linki Ci się wyświetlają? Czy bezpośrednio na www? Bo teraz jest tak jak napisał tmi - trzeba czekać na zatwierdzenie nowych keywordów (wtedy to pole ze słowem kluczowym ma żółte tło), zwykle trwa to niecałą dobę, a nawet krócej.

Posted

Sprawdzalem na podgladzie, ale w przypadku innych stron przy wprowadzaniu nowych keywordow odrazu sie wyswietlaja odpowiednie reklamy dla danego slowa przynajmniej na podgladzie.

A niestety dla paru stron mam efekt taki jak pisalem wczesniej.

Zreszta dla pewenej literowki to mialem taka sytuacje juz przed wprowadzeniem weryfikacji przez ND

Najprosciej wyjasnie to na przykladzie. Mam literowke sliverscren.pl i dla slowa filmy czesto mam reklamy" GCI - Trade Silver online" i innych firm zwiazanych z pojeciem silver a nie filmy