Jump to content

www. KREATOR DOMEN .pl

Recommended Posts

Posted

nowa --> bez ruchu

Angolom dziękuję :>

ps. chociaż manunited mistrz :rolleyes:

Posted
5 zł na allegro przy dobrych wiatrach. O ile nie ustawisz „ceny minimalnej”.

sprzedazdomen.pl jeszcze kilka mcy temu też była do wzięcia za free nikt nie chciał ?? jaka szkoda .. :rolleyes: ja przygarnąłem i poszła za 3030

ps. pseudoznawcy doić kozy :);)

Posted
sprzedazdomen.pl jeszcze kilka mcy temu też była do wzięcia za free nikt nie chciał ?? jaka szkoda .. :rolleyes: ja przygarnąłem i poszła za 3030

Kreator domen to inna bajka koleżko ;-) na 2 piwka będzie i moze jakies krakersy..

Pozdrawiam

Posted
Kreator domen to inna bajka koleżko ;-) na 2 piwka będzie i moze jakies krakersy..

Pozdrawiam

taaa. inna no może ta poprzednia była do wzięcia za 1500 , 1000 potem 500 nie ?? to bez łaski hehe . nadszedł czas zapłaty :rolleyes: ja mam czas ;) jeszcze trochę i każda sensowna domena ***domen(y) pójdzie i będzie pozamiatane ludzie dopiero odkrywają ten biznes i każdy będzie chciał zaistnieć ale ok thx za opinię :) pzdr

Posted

Cóż, skoro nie widzisz różnicy, to ustawiaj sobie panią prezes na 2500.

Typowo polska mentalność: kto mi nie kadzi, niech milczy, bo go zwyzywam. Na złe forum trafiłeś.

Posted
Cóż, skoro nie widzisz różnicy, to ustawiaj sobie panią prezes na 2500.

Typowo polska mentalność: kto mi nie kadzi, niech milczy, bo go zwyzywam. Na złe forum trafiłeś.

jedno pytanie ?

czy Ty uważasz się za pseudoznawcę ???

ba ja nic takiego o Tobie nie napisałem .. :>

czytam każdą opinię - chętnie z uzasadnieniem oczywiście , bo opinia " tak bo tak " ma średnią wartość

Posted
jedno pytanie ?

czy Ty uważasz się za pseudoznawcę ???

ba ja nic takiego o Tobie nie napisałem .. :>

Napisałeś to w odpowiedzi na moją opinię, która była wtedy jedyną. Trudno, żebym odebrał to inaczej.

czytam każdą opinię - chętnie z uzasadnieniem oczywiście , bo opinia " tak bo tak " ma średnią wartość

Uzasadnienie: kreator domen to dobra nazwa dla programu „wymyślającego” domeny, ale dobra jak każda inna. Dla domeny jako takiej średnio się nadaje. Już lepiej bogdomen.pl.

Posted
Napisałeś to w odpowiedzi na moją opinię, która była wtedy jedyną. Trudno, żebym odebrał to inaczej.

Uzasadnienie: kreator domen to dobra nazwa dla programu „wymyślającego” domeny, ale dobra jak każda inna. Dla domeny jako takiej średnio się nadaje. Już lepiej bogdomen.pl.

hmmm no niech będzie chociaż mam inne zdanie - to Ty kreujesz domenę wymyślając jej nazwę - chyba że korzystasz ze skryptu :rolleyes: , przykład kreacji : www.psiakupa.pl , www.superpies.pl ( obie mojego pomysłu )

Guest anglik
Posted

To teraz ja coś powiem.

Czy nie zauważyliście że od bodajże od trzech dni lecą do wyceny domeny na jedno 'kopyto'? Dwuwyrazowe???

Czy domeny sprzedawane przez jedną "firmę" nie dają wam już do myślenia na jesj stronach i Allegro?

Nie zastanawia Was post o GIDO.PL "" moja domena tam byla......""?

Nie zastanawia Was odświeżony post (chyba dziesieciodniowy)z głupkowatą odpowiedzią Traktujący o sprzedaży na Allegro za określone kwoty podobne do kwot w jakich sprzedaje ta 'firma'?

Nie zastanawiają Was posty moich kłótni. Ja zawsze jestem taki sam :rolleyes: a moi rozmówcy odpowidają na jedno 'kopyto' i nawet sie nie kryją z tym żeby w innej formie odpowiadac (czyt. pisac np. : myślnik, kropka, duża litera).

Przykładów można mnożyc

Byliśmy świadkami taniego i amatorskiego emarketingu w wykonaniu najwyższej KLASY AMATOROW.

Wasze domeny to są MEGA NINDŻE.

zrzygałem się

Pozdrawiam.

@warszawiak teraz już wiem :)

Posted
To teraz ja coś powiem.

Czy nie zauważyliście że od bodajże od trzech dni lecą do wyceny domeny na jedno 'kopyto'? Dwuwyrazowe???

Czy domeny sprzedawane przez jedną "firmę" nie dają wam już do myślenia na jesj stronach i Allegro?

Nie zastanawia Was odświeżony post (chyba dziesieciodniowy)z głupkowatą odpowiedzią Traktujący o sprzedaży na Allegro za określone kwoty podobne do kwot w jakich sprzedaje ta 'firma'?

Nie zastanawiają Was posty moich kłótni. Ja zawsze jestem taki sam :rolleyes: a moi rozmówcy odpowidają na jedno 'kopyto' i nawet sie nie kryją z tym żeby w innej formie odpowiadac (czyt. pisac np. : myślnik, kropka, duża litera).

Przykładów można mnożyc

Byliśmy świadkami taniego i amatorskiego emarketingu w wykonaniu najwyższej KLASY AMATOROW.

Wasze domeny to są MEGA NINDŻE.

zrzygałem się

Pozdrawiam.

@warszawiak teraz już wiem :)

chyba ktoś tu pomylił posty ...

Guest anglik
Posted
chyba ktoś tu pomylił posty ...

Chyba ktos tu pomylił fora

Posted
Chyba ktos tu pomylił fora

szkoda że masz własnego życia.. kiedyś napiszesz gdzieś o 1 słowo / zdanie za dużo i ja tam będę pzdr ( nie spieszy mi się uwierz .. )

Guest anglik
Posted

Proszę Adminów o zapisanie stenogramu z tej rozmowy,jeżeli to mozliwe.

Prosbe motywuje tym ze ktos moze probowac podac mnie do sadu.

Pozdrawiam

vide posty z Tym Panem

pracuje w geodezji

Posted
To teraz ja coś powiem.

Panie geodeta Anglik z przykroscia musze stwierdzic, ze straszne brednie wypisujesz. Obawiam sie jednak, ze to nie jest jeszcze szczyt Twoich mozliwosci.

Nie rozumiem tylko jaki masz w tym cel. Moze nie masz swiadomosci tego o czym piszesz?

Guest anglik
Posted
Panie geodeta Anglik z przykroscia musze stwierdzic, ze straszne brednie wypisujesz. Obawiam sie jednak, ze to nie jest jeszcze szczyt Twoich mozliwosci.

Nie rozumiem tylko jaki masz w tym cel. Moze nie masz swiadomosci tego o czym piszesz?

Cel mam tylko jeden.

Nie chcę żeby kiedyś jakiś początkujący user kupił nic nie wartą domenę za kilka koła, bo po jakimś czasie jego przygoda z domenami zakończy się płaczem, zgrzytaniem zębów, oraz oddawaniem kasy po znajomych i rodzinie bo myślał że robi interes życia.

Zgodnie z Twoim postem który kiedyś napisałeś nie zabieram już głosu w pod Twoimi postami i na nic już nie odpisuje.

Pozdrawiam.

Posted
Cel mam tylko jeden.

Nie chcę żeby kiedyś jakiś początkujący user kupił nic nie wartą domenę za kilka koła, bo po jakimś czasie jego przygoda z domenami zakończy się płaczem, zgrzytaniem zębów, oraz oddawaniem kasy po znajomych i rodzinie bo myślał że robi interes życia.

Nie wiem co w tej chwili sugerujesz. Kazdy ma prawo wyceniac swoje domeny na tyle na ile chce, kupujacy i tak zawsze zweryfikuje oczekiwania. Czy widziales gdziekolwiek na moich aukcjach, czy w moich serwisach informacje, ze kupno danej domeny, to milionowe przychody, itd? Badzmy powazni. Chociaz zainspirowales mnie... :rolleyes:

Poczatkujacy userzy siedza rowniez na takich wlasnie forach. Dzieki forum mam nadzieje podejmuja sluszne decyzje, wyciagaja wnioski, itd. Sa tutaj domenowi specjalisci: Apze , tmi, Daniel Dryzek, gosel.

Czy Ty wyciagnales jakies wnioski z wczesniejszych dyskusji? Obawiam sie, ze nie.

Cokolwiek nie napisze, jest opatrzone podejzeniem z Twojej strony. Napisalem o Gido, tylko dlatego, ze szokiem bylo dla mnie zobaczenie wlasnej domeny wsrod domen sprzedanych na tamtej gieldzie. Mysle, ze gdyby tam byla Twoja domena, tez bys o tym napisal. Po to jest to forum.

Odpisalem z opoznieniem na pytanie usera jamesbond, bo zwyczajie przeoczylem to pytanie. Co z kolei w mojej odpowiedzi bylo glupkowatego, to juz nie rozumiem. W przeciwienstwie do wielu osob nie jestem anonimowy, wiele mozna znalezc na moj temat w necie z okazji roznych innych przedsiewziec i sie z tym nie kryje.

Sugerujesz rozne dziwne rzeczy, wszedzie widzisz spiski, itd. Zreszta nie dotyczy to tylko mnie, widac to rowniez w innych tematach w stosunku do innych userow. Zastanow sie, bo stwarzasz bardzo nieprzyjemna atmosfere na forum.

Zgodnie z Twoim postem który kiedyś napisałeś nie zabieram już głosu w pod Twoimi postami i na nic już nie odpisuje.

Pisalem, zebys nie zabieral glosu w tematach zakladanych przeze mnie, a nie pod moimi postami w innych tematach.

Nie rozumiem tez, dlaczego piszesz takie historie na forum, a potem ofeujesz mi jakies domeny? Badz konsekwentny tutaj i na priv.

Posted
Proszę Adminów o zapisanie stenogramu z tej rozmowy,jeżeli to mozliwe.

Prosbe motywuje tym ze ktos moze probowac podac mnie do sadu.

Pozdrawiam

vide posty z Tym Panem

pracuje w geodezji

hehe jaki to swiat maly:) tez pracuje w geodezji:)

Posted
hehe jaki to swiat maly:) tez pracuje w geodezji:)

To moze przy okazji dowiem sie, ile czasu wazna jest mapka do celow projektowych? :rolleyes:

Posted
To moze przy okazji dowiem sie, ile czasu wazna jest mapka do celow projektowych? :rolleyes:

a tego to nie wiem:) odpowiem na pytania z pomiarow terenowych lub fotogrametrii. (oczywiscie w miare mozliwosci) :)

Posted
a tego to nie wiem:) odpowiem na pytania z pomiarow terenowych lub fotogrametrii. (oczywiscie w miare mozliwosci) :rolleyes:

Te informacje chyba mi sie nie przydadza. :)

Guest anglik
Posted

@ SELES - już mi się nie chce, znudził mnie ten temat.

Na Gido mam 15 domenen i nigdy.......ale nie che mi się juz pisac.....

Trzy lub cztery domeny oferowałem Ci jak jeszcze........ale niechce mi się pisac......

KROCZ SWOJA DROGA

Szczerze powiem że nie wiem o co Ty jeszcze walczysz............ o wolne wtorki???

Pozdrawiam.

Posted
@ SELES - już mi się nie chce, znudził mnie ten temat.

Na Gido mam 15 domenen i nigdy.......ale nie che mi się juz pisac.....

Trzy lub cztery domeny oferowałem Ci jak jeszcze........ale niechce mi się pisac......

KROCZ SWOJA DROGA

Szczerze powiem że nie wiem o co Ty jeszcze walczysz............ o wolne wtorki???

Pozdrawiam.

Twoja labilnosc mnie rozwala. Najpierw oskarzarzasz ludzi a potem pytasz sie o co chodzi...

BTW, domeny oferowes 6 dni temu.

EOT.

Guest anglik
Posted

Domeny oferowałem jak nie wiedziałem co z Ciebie za typek.

Okazało się że jesteś "z budki z piwem za 2zł."

'Zubnkruj' się na trzy miesiące i postaw nową stronę o domenach i wróc w wielkim stylu z innym sposobem myślenia.

Jako że byłem dośc zaapsorbowany dyskusją zapomniałem o wycenie domeny.

DOMENE WYCENIAM NA MAX 30zł, słownie (trzydzieści)

Pozdrawiam.

jak juz chcesz byc taki mądry z tą labilnościa to powiem Ci że jest to czasem przydatne w interesach (czyt.profesjonalnych)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.