Jump to content

www. PIWA SWIATA .pl

Recommended Posts

Posted
Przecież KREATOR !!!!!

Pozdrawiam.

kapelutek Ci się przekrzywił :rolleyes:

Guest anglik
Posted
kapelutek Ci się przekrzywił :rolleyes:

Wiesz.... Ty masz PANIA PREZES która wszystko dla Ciebie zrobi

A ja mam PANIA Z UKS * która uwielbia jak mi się kapelutek przekrzywia i wtedy jest w stanie zrobic dla mnie wszystko.

Zamiast zamknąc dziób i się nie odzywac.....to.... ach szkoda słów.

Tym, że nadal zabierasz głos (piszac bzdury) potwierdzasz jedynie że tak naprawdę jesteś typową sześcdziesiątką szóstką **

Nie zabieram już głosu po prymitywnymi, prowokacyjnymi tekstami pisanymi przez Twoją osobę.

Pozdrawiam.

jakbys nie kojarzył lub nie wiedzał to wyjaśniam

* UKS - Urząd Kontroli Skarbowej

** Typ. 66 - iloraz inteligencji dobrze rozwiniętęj małpy.

Posted
Wiesz.... Ty masz PANIA PREZES która wszystko dla Ciebie zrobi

A ja mam PANIA Z UKS * która uwielbia jak mi się kapelutek przekrzywia i wtedy jest w stanie zrobic dla mnie wszystko.

Zamiast zamknąc dziób i się nie odzywac.....to.... ach szkoda słów.

Tym, że nadal zabierasz głos (piszac bzdury) potwierdzasz jedynie że tak naprawdę jesteś typową sześcdziesiątką szóstką **

Nie zabieram już głosu po prymitywnymi, prowokacyjnymi tekstami pisanymi przez Twoją osobę.

Pozdrawiam.

jakbys nie kojarzył lub nie wiedzał to wyjaśniam

* UKS - Urząd Kontroli Skarbowej

** Typ. 66 - iloraz inteligencji dobrze rozwiniętęj małpy.

W związku z oczywistym naruszeniem prawa polegającym na znieważeniu mojej osoby poprzez nazwanie mnie " dobrze rozwiniętą małpą o ilorazie inteligencji 66 " informuję, że zamierzam złożyć w prokuraturze stosowne doniesienie. W żadnej z moich wypowiedzi nie zostałeś obrażony ( co sugerujesz ) i tego samego oczekiwałem w zamian. Czym innym jest tolerowanie Twojego napastliwego i niegrzecznego tonu wypowiedzi oraz wypowiadanie uszczypliwych uwag a czym innym otwarte i jawne znieważenie przy użyciu środków masowego przekazu. Tym samym postanowiłem jak na wstępie.

Warunkiem odstąpienia od kroków prawnych są:

1. bezwarunkowe przeprosiny z opisem kto i za co przeprasza umieszczone pod nieniejszym postem,

2. bezwarunkowe powstrzymanie się w przyszłości od wypowiadania się w założonych przeze mnie wątkach.

Na przeprosiny oczekuję w ciągu 2 dni. Sprawę radzę potraktować poważnie a propozycję ugodowego rozwiązania sprawy jako ostateczną i nie podlegajacą dyskucji. Nadmieniam, że Twoje stanowisko w tej sprawie zostanie w przypadku skierowania sprawy na drogę sądową, właczone do materiału dowodowego.

Pzdr.

Guest anglik
Posted
W związku z oczywistym naruszeniem prawa polegającym na znieważeniu mojej osoby poprzez nazwanie mnie " dobrze rozwiniętą małpą o ilorazie inteligencji 66 " informuję, że zamierzam złożyć w prokuraturze stosowne doniesienie. W żadnej z moich wypowiedzi nie zostałeś obrażony ( co sugerujesz ) i tego samego oczekiwałem w zamian. Czym innym jest tolerowanie Twojego napastliwego i niegrzecznego tonu wypowiedzi oraz wypowiadanie uszczypliwych uwag a czym innym otwarte i jawne znieważenie przy użyciu środków masowego przekazu. Tym samym postanowiłem jak na wstępie.

Warunkiem odstąpienia od kroków prawnych są:

1. bezwarunkowe przeprosiny z opisem kto i za co przeprasza umieszczone pod nieniejszym postem,

2. bezwarunkowe powstrzymanie się w przyszłości od wypowiadania się w założonych przeze mnie wątkach.

Na przeprosiny oczekuję w ciągu 2 dni. Sprawę radzę potraktować poważnie a propozycję ugodowego rozwiązania sprawy jako ostateczną i nie podlegajacą dyskucji. Nadmieniam, że Twoje stanowisko w tej sprawie zostanie w przypadku skierowania sprawy na drogę sądową, właczone do materiału dowodowego.

Pzdr.

posłuchaj mnie

wiesz co ty mi mozesz zrobic??? ...

takie pozwy ...i takich PRAWNIKOW to wciagam na sniadanie lewa dziurka i ....wieczorem na miętowo !!!

tu jest moj pierwszy w zyciu adres email bartek1513@interia.pl tam przyjmuje smieci pod tym adresem podam ci wszystkie dane moje do pozwu

DO ADMINOW

za ten post przyjmuje bezwarunkowo wszelkie dostepne kary włącznie z wykluczeniem z forum

Posted
DO ADMINOW

za ten post przyjmuje bezwarunkowo wszelkie dostepne kary włącznie z wykluczeniem z forum

do adminów:

stanowczo protestuję przeciwko nakładaniu jakichkolwiek kar na ingliszmena :-)

domenator

www. ----> domenowa :rolleyes: kreatura ---> . pl

ps. przynajmniej jest śmiesznie ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.