Jump to content

www. KRYKIET .pl

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

minęło sporo czasu, może ktoś skusi się na wycenę i / lub głos ?

z góry dz , pozdro

Posted
Reg fee. W Polsce to-to nigdy nie będzie popularne, ale pewnie domena na siebie ma szansę zarobić tylko nic poza tym.

no na siebie zarabia ale to tyle... zastanawiam się czy jakaś federacja kiedyś może się na to skusić , krajowa ma cricket.pl

Posted
Reg fee. W Polsce to-to nigdy nie będzie popularne, ale pewnie domena na siebie ma szansę zarobić tylko nic poza tym.

bez przesady :) Reg fee to moze byc za krykiet.com ale nie za pe el :)

Posted

mi się podoba ta domena, ale ciężko podać jakąś konkretną kwotę.

bardzo ładna i tyle. czekaj cierpliwie na kupca albo na jakiś boom krykieta w Polsce (a nóż w faktach tvn zrobią felieton o krykiecie to zaraz będzie na niej ruch :-))

Posted
Tacy ludzie jak Renek po prostu psuja zawartosc tego forum. Tylko jego domeny sa super, reszta regfree... Co za gosc. Moglby sie wylogowac

Kolego jak będziesz miał tyle postów co Renek to myślę, że zrozumiesz dlaczego większość domen uważa za Reg Fee.

Jesteś tu drugi dzień a już zgrywasz mądralińskiego, zastanów się czasem co mówisz.

BTW: Reg Fee a nie reg free!

PS. Sorki za OT

Pozdrawiam,

Bartek.

Posted
Kolego jak będziesz miał tyle postów co Renek to myślę, że zrozumiesz dlaczego większość domen uważa za Reg Fee.

Jesteś tu drugi dzień a już zgrywasz mądralińskiego, zastanów się czasem co mówisz.

BTW: Reg Fee a nie reg free!

PS. Sorki za OT

Pozdrawiam,

Bartek.

Każdy ma prawo do własnej wyceny. Wedlug mnie domena warta byla rejestracji. Aktualnie warta reg fee lub kilka tys.zl - jesli ktos sie nia zainteresuje. Ja bym ja na pewno 3mal.

ps. Ilosc postow swiadczy tylko o dużej checi wypowiadania sie na forum i czesto ma sie nijak do wartosci wypowiedzi - to takie ogolne spostrzezenie. :)

Posted
ps. Ilosc postow swiadczy tylko o dużej checi wypowiadania sie na forum i czesto ma sie nijak do wartosci wypowiedzi - to takie ogolne spostrzezenie. :)

I z tym się zgodze w 100%. Co do domeny - fajna, wydaje mi się że warta rejestracji.

Posted
Tacy ludzie jak Renek po prostu psuja zawartosc tego forum. Tylko jego domeny sa super, reszta regfree... Co za gosc. Moglby sie wylogowac

Gratuluję przenikliwości. Każdą ze swoich wyceniam na minimum 100.000USD. A niektóre na 200.000USD. :)

Sprzedałeś już coś kiedyś? Czy tylko robisz szum?

Ja bym ja na pewno 3mal.

Ja też. I robił serwis. Reg fee oznacza właśnie, że "domena jest warta pieniędzy, które się za nią zapłaciło".