Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ostatnio zarejestrowałem juniorzy.pl i ma okolo 40u/d

Nie mam pojecia jaki keyword i template. Obecne ctr ponizej 1% hehe.

Jesze nie mialem takiego problemu. Szkoda zeby ruch sie marnowal.

Posted
Ostatnio zarejestrowałem juniorzy.pl i ma okolo 40u/d

Nie mam pojecia jaki keyword i template. Obecne ctr ponizej 1% hehe.

Jesze nie mialem takiego problemu. Szkoda zeby ruch sie marnowal.

wydaje mi się, że na początek coś związanego z golfem (to nie żart) :rolleyes:

Posted
Sport, to pierwsze co mi rzyszło do głowy. Piłka nożna jest na czasie, więc może....:-)

upieralbym sie przy golfie glownie dlatego, ze przez ostatnie lata o tym wlasnie traktowal znajdujacy sie pod ta domena serwis. Moze jego uzytkownicy nie skapna sie ze nastapil przechwyt i beda klikac jak szaleni!

Guest anglik
Posted
Sport, to pierwsze co mi rzyszło do głowy. Piłka nożna jest na czasie, więc może....:-)

.... trampkarze??? zgadłem???

Posted

dokladnie. Jednak jesli rzeczywiscie byl tam wczesniej postawiony serwis o golfie, to przynajmniej na poczatek sklaniam sie ku temu co napisal rok1978

Mam podobny problem w okresleniu sensownego keyworda w przypadku pewnej domeny. Macie jakies doswiadczenia w parkowaniu domen 2-literowych .pl ?

Ruch mojej domeny jest na poziomie 700 uu dziennie, ale CTR tylko 2%. :rolleyes:

Wczesniej byl hosting pod ta domena.

Jakies propozycje?

Posted
Zmienilem na golf. Zobaczymy.

Dziękuję wszystkim.

Dlaczego nie chcesz skorzystac z SedoPro ? (z tego co się orientuję masz wystarczająco dużo domen o sporym potencjale)

Przy takiej domenie i skonfigurowanych masterwords : juniors , kids , kinder oraz zwyczajnym lite miałbyś około 0,37 € za klik .

Pozdrawiam

Posted

Dobrze mi w ND :rolleyes: Kiedyś dla experymentu przeniosłem wszystko z Sedo do ND i zauażyłem poprawe jeżeli chodzi o ogół zarobków, nie mam ochoty na prakowanie połowy domen "tu" połowy "tam". Nie mam też pewności czy po przeniesieniu wszystkich domen zarobię więcej.

Może w przyszłości jeszcze poexperymentuję :)

Stawka na prawdę bardz odobra. Ale przy podobnych keywordach mialem w ND Poniżej 1%ctr.