Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak sprawdzić ile jest wejść na domene x.pl, która nie jest zarejestrowana przez nikogo ?.

Bo alexa pokazuje tylko te domeny, które są zarejestrowane.

Czekam na odpowiedz.

Ps. Mogę sie mylić więc proszę mnie poprawić.

Posted (edited)

Alexa to chyba najgorsze miejsce na sprawdzanie, wszystko opiera się o wtyczkę do IE,(kto ma zainstalowaną tą wtyczkę?), nie istnieją autoryzowane wtyczki do Opery, FireFoxa, itp. itd. Już nie wspominając o innych systemach niż Windows...

Statystyki z kosmosu, mało wiarygodne, łatwe do nabicia wejść samemu, chyba, że jest inaczej? Jeśli tak to nic o tym nie wiem?

Edited by hubert7
Posted
Alexa to chyba najgorsze miejsce na sprawdzanie, wszystko opiera się o wtyczkę do IE,(kto ma zainstalowaną tą wtyczkę?), nie istnieją autoryzowane wtyczki do Opery, FireFoxa, itp. itd. Już nie wspominając o innych systemach niż Windows...

Statystyki z kosmosu, mało wiarygodne, łatwe do nabicia wejść samemu, chyba, że jest inaczej? Jeśli tak to nic o tym nie wiem?

No to wyszedl z ciebie ogromny specjalista. Az zal mi klawiatury na tlumaczenie tobie w jak ogromnym jestes bledzie.

Posted (edited)

Nie jestem żadnym speclialistą Alexy.

Opieram się na tym, czego doszukałem się, w google, mało jest o Alexa na stronach, PL, dlatego stawiam znaki zapytania, nie jestem tego pewien... Nie jest to potwierdzona informacja, znaleziona w dwóch miejscach, wyszukana na jakimś blogu. Sam jestem ciekaw jak to działa i na czym to się opiera?

Proszę o wyjaśnienie, skąd pobierają/jakim sposobem te statystyki?

Proszę moderatora o złączenie postów.

Edited by DawPi
Posted

Może i przydatne... Jednak dla mnie to nie jest normalne instalowanie czegoś, co wysyła do netu informacje na jakie strony wchodzę, nawet za kare, nie chciałbym takiej wtyczki, to prawie jak instalowanie keylogera.