Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam zarejestrowałem parę domen, które mają większe alexy niż di.pl ;).

Czy z tego powodu mogę oczekiwać dużej ilości wejść na te domeny ?.

Czekam na odpowiedzi, ( adresów domen rzecz jasna nie zdradzę ;))

Edited by ebook
Posted

Nie wiesz to się nie odzywaj.

Przecież wiem że im mniejsze tym lepsze ;)

Czy z tego powodu mogę oczekiwać dużej ilości wejść na te domeny ?.

Pozatym prosiłem was o odpowiedz,

Jak widać nie wszyscy umieją czytać ze zrozumieniem.

albo to sa jakies fake alexy.

pokoleniex nie podważaj aż taj wiarygodności alexy, bo wiele domeniarzy z niej czerpie informację.

Posted

Di.pl has a traffic rank of: 331,990

mojadomena.pl has a traffic rank of: 186,427

Powiedziałem że adresu nie podam bo dopiero zarezerwowana.

Proszę mi odpowiedzieć, czy przez to mogę się spodziewać ruchu na stronie, nawet gdy bym nie pozycjonował tego adresu ?.

Posted
Proszę mi odpowiedzieć, czy przez to mogę się spodziewać ruchu na stronie, nawet gdy bym nie pozycjonował tego adresu ?.

ruch bedzie tam naprawde bardzo fajny, az boje sie strzelac ile, 500 uq/dzien - pewnie wiecej.

A powiedz... to chyba nie jest .pl? Pewnie .com lub .net? Pewnie brales ja w nazwie i masz ja tam zarezerwowana? ;)

Obym sie mylil.

Posted
Di.pl has a traffic rank of: 331,990

mojadomena.pl has a traffic rank of: 186,427

Powiedziałem że adresu nie podam bo dopiero zarezerwowana.

Ruch będzie ogromny to na pewno i czy to jest *pl?

Posted

Chyba że to subdomena typu cośtam.warszawa.pl, wtedy aleksa dotyczy zbiorczego ruchu na wszystkich tego typu subdomenach.

Posted
Chyba że to subdomena typu cośtam.warszawa.pl, wtedy aleksa dotyczy zbiorczego ruchu na wszystkich tego typu subdomenach.

Dokładnie taka sama myśl mi przeszła... normalne domeny z tak niską alexą, rzadko spadają ale kto wie...może ebook coś znalazł ;)

Posted (edited)

miałem 2 strony z podobnym rankiem jeszcze przed ost zmianami w pozycjach alexy

generowały ruch ok 2,5 - 3k /d

ciężko znaleźć domeny poniżej 1mln wolne (głownie Typosy) a Ty pytasz o ruch z takim rankiem , prowokacja ?

Edited by Pitter
Posted
Dokładnie taka sama myśl mi przeszła... normalne domeny z tak niską alexą, rzadko spadają ale kto wie...może ebook coś znalazł ;)

Spadają, spadają... ale wolne nie leżą...

Posted (edited)

No sorry, ale pitreq mnie zdenerwował ;).

No zobaczymy, jak kupie domenę to przyjdę i powiem czy inwestycja się opłacała.

Edited by ebook
Posted

a jak mozna sprawdzic alexe hurtowo? :( dla powiedzmy 100 domen. trzeba wykupic jakis abonament.. sprawdzanie po jednej domenie jest troche uciazliwe :]

Posted (edited)
a jak mozna sprawdzic alexe hurtowo? :( dla powiedzmy 100 domen. trzeba wykupic jakis abonament.. sprawdzanie po jednej domenie jest troche uciazliwe :]

http://www.google.com/search?q=bulk+alexa+...lient=firefox-a

powinienes cos znalesc :) ta pierwsza strona nie pokazuje wynikow, nawet dla google...lol, reszty nie sprawdzalem :)

powodzenia !

Edited by VTEC