Jump to content

Recommended Posts

Posted

Generalnie nie chcę tej domeny sprzedawać i szukam kogoś do współpracy przy jej efektywnym wykorzystaniu.

Przeznaczenie: portal dotyczący telekomunikacji, gsm, komunikatorów, internetu itp. lub inne

A może nowy komunikator halohalo :)

Niemniej dostaje od czasu do czasu propozycję odkupienia tej domeny odemnie a ostatnio nawet dość często.

Na ile byście ją wycenili?

Guest anglik
Posted

Przeznaczenie przeznaczeniem.

Napisz w jakich przedziałach cenowych dostajesz oferty. Domene masz od poczatku jej 'istnienia'?

Będzie łatwiej podyskutowac.

Pozdrawiam.

Posted
Przeznaczenie przeznaczeniem.

Napisz w jakich przedziałach cenowych dostajesz oferty. Domene masz od poczatku jej 'istnienia'?

Będzie łatwiej podyskutowac.

Pozdrawiam.

Ceny które są mi proponowane, jak sądzę są cenami "badającymi" i wątpię, żeby były odrazu maksymalnymi propozycjami danego zainteresowanego. To raz. Dwa, ja jednak kupiłem tą domenę z konkretnym przeznaczeniem i biorę je pod uwagę przy wycenie.

Stąd specjalnie nie napisałem o proponowanych cenach bo interesuje mnie wasza opinia z punktu widzenia: "za ile mógłbym sprzedać taką domenę gdybym ją miał" i biorąc pod uwagę jej przyszłe przeznaczenie. Czyli telekomunikację, gsm, internet i ich rozwój.

To tak jak z akcjami na giełdzie, wartość niektórych jest kilkukrotnie większa niz wartość księgowa, ponieważ inwestuje się w przyszłość.

Dlatego chciałbym wiedzieć przy jakiej cenie ja teraz mógłbym sobię pozwolić sprzedać tą domenę, żeby w przyszłości zbytnio nie żałować :)

Domenę mam od początku.

Pozdrawiam

Guest anglik
Posted

Wiesz.... domene założyłes w 2002 roku to trochę ciężko Ci idzie z tym 'przeznaczeniem'.

Ja osobiście bym nie chciał miec takiej domeny. Wole swoją 'smieciarka.pl'

Pozdrawiam.

Posted
Ok, dziękuje za twoją opinię.

Pozdrawiam

Chętnie poczytam także inne.

Wszystkie są dla mnie bardzo ważne i cenne.

Mi sie podoba ta domena :) jak dla mnie to ona wartości nie ma wielkiej jeśli chodzi o sprzedaż ale jakis potencjal w niej siedzi..

Posted
Generalnie nie chcę tej domeny sprzedawać i szukam kogoś do współpracy przy jej efektywnym wykorzystaniu.

Przeznaczenie: portal dotyczący telekomunikacji, gsm, komunikatorów, internetu itp. lub inne

A może nowy komunikator halohalo :)

Niemniej dostaje od czasu do czasu propozycję odkupienia tej domeny odemnie a ostatnio nawet dość często.

Na ile byście ją wycenili?

domena jest ładna i łatwa w zapamiętaniu, ale pierwsza moja myśl, to że dwa razy mówię halo halo jak mam słabe połączenie, dlatego pod tworzenie nowej marki, serwisu może być dwojako rozumiane przez userów.

chyba bardziej by mi się podobał serwis o telefonach p/adresem haloo.pl - tak ala google.

Jeżeli od 5 lat nie zrobiłeś serwisu to nie żałuj, wybierz korzystną ofertę i sprzedaj, a jak się komuś powiedzie to też nie żałuj.

Pozdrawiam i mam nadzieję że byłem pomocny.