Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzięki wziąłem zenobia.pl ;-)

O dziwo nie aż takie popularne imię a wszystkie prawie końcówki zajęte ;-)

Posted
[...] Jak narobię dzieci to nie będę płacił Apze po 5000 lub więcej. :rolleyes:

Dobre podejście. Tylko z tego co widzę to masz 1 imię damskie i 3 męskie. Musisz uważać przy robieniu :blink: Źle trafisz i i tak będziesz musiał odkupić coś za 5k.

Ja przytuliłem ilia.pl, zenona.pl, lechoslaw.pl i już jestem 15k do przodu.

Posted (edited)
Wszystkim córkom dam na imię Flawia. :rolleyes:

Sylyx no to twój męski potomek koniecznie musi mieć na imię Flawian a ja chętnie za 10% tego co chce apze, uszczęśliwię Ciebie i Twojego pierworodnego domeną Flawian.pl :blink:

Edited by domainer
Posted

Ja mam Hogata.pl, ale jak któryś z moich bliźniaków będzie dziewczynką, to na pewno takiego imienia jej nie dam :blink:

Do tej pory udało mi się wyłowić:

żeńskie: męskie:

Hogata.pl Oswald.pl

Izaura.pl Tyberiusz.pl

Koleta.pl

Loreta.pl

Tulia.pl

Odeta.pl

Jak to będą dziewczyny, to na jedna na pewno będzie Miłka. IDN jest wolny, ale po co brać skoro nawet emaila nie można z niego zrobić ? Natomiast milka wszystkie zajęte. Natomiast imię dla drugiej to będzie właśnie jedno z tych które zarejestrowałem : Loreta lub Tulia lub Odeta (największe szanse ma Odeta :blink: )

Jeśli to będą chłopaki, to pierwszy będzie Mieszko (nie wiem czemu całej mojej rodzinie się to imię nie podoba :rolleyes: ) a dla drugiego jeszcze myślimy.

Posted
Miłka. IDN jest wolny, ale po co brać skoro nawet emaila nie można z niego zrobić

Dzięki, zarezerwowałem. Nie wiem po co, skoro nawet e-maila nie można z niej zrobić, ale co tam, do kolekcji.

Jak u mnie przyjdzie czas na dziewczynkę, to najpierw ją nazwiemy, a dopiero potem będę myśleć nad ewentualną domeną. Zawsze można subdomenę pod nazwiskiem zrobić, więc nie mam tego problemu. :-P

Posted (edited)

No jasne, że lepiej najpierw wybrać imię niż szukać wolnej domeny, bo inaczej za parę lat dzieci by się nazywały nasya-klasa. Można też rejestrować w innych końcówkach.

Edited by sylyx
Posted
No jasne, że lepiej najpierw wybrać imię niż szukać wolnej domeny, bo inaczej za parę lat dzieci by się nazywały nasya-klasa. Można też rejestrować w innych końcówkach.

W .name jest jeszcze sporo wolnych imion.