Jump to content

Recommended Posts

Posted
już (była już w części opłacona, ale musiałem doładować konto w dropped)

domena bez jakiejkolwiek wartości, z niczym powiązać, nijak skojarzyć, czy to o medyczne rzeczy chodzi czy bardziej o walentynkowe, czy...ee, co bede duzo pisał - 0 PLN

Posted (edited)
domena w czesci oplacona to jakas nowa usluga NASK???

W dropped (taki serwis do przechwytywania domen :) ), możesz doładować sobie konto i przy rejestracji domeny automatycznie rejestruje ci domenę odejmując pieniążki, ale że ja nie miałem wszystkich pieniążków to odjęło mi tylko część a resztę musiałem wpłacić.

Edited by kyniu
Posted
W dropped (taki serwis do przechwytywania domen :) ), możesz doładować sobie konto i przy rejestracji domeny automatycznie rejestruje ci domenę odejmując pieniążki, ale że ja nie miałem wszystkich pieniążków to odjęło mi tylko część a resztę musiałem wpłacić.

Ciekawe rozumowanie i tym o to sposobem, myślałeś, że domena jest na pół kupiona ;-)

To tak jakbyś w salonie powiedział zapłacę połowę za samochód i wezmę silnik, kierownicę do domu jutro przyjdę po resztę :-)

Co do domeny to w Sercu każdego z nas jest to, abyś nie rejestrował takich domen :-)

Posted (edited)
To tak jakbyś w salonie powiedział zapłacę połowę za samochód i wezmę silnik, kierownicę do domu jutro przyjdę po resztę :-)

Albo to tak jakby wziąć cały samochód i podpisać umowę ratalną ;)

A co do domenki, po prostu mi się podoba, nie wiem czemu, wdupie.pl pewnie by była więcej warta ;)

Ale dzięki za wycenę:)

Edited by kyniu
Posted

E no, nie jest znowu taka ninja.. Widywalem gorsze a wycenialiscie je wyzej :) Zawsze mozna na tym postawic jakis serwis medyczny z dziedziny kardiologii, opisujacy, co jest w sercu :lol:

A tak powaazniej, to mozna wykorzystac ta domene na jakis portal dla zakochanych, ktorzy powiadamiali by wszem i wobec, kto jest w ich sercu ;) To tak na szybko mi przyszlo, oprocz domeny "wdupie.pl" :lol:

#wLesie*pl

Posted
Zapłać już dziś połowę ceny za swoją domenę, a drugą połowę dostaniesz gratis :lol:

Ja bym to rozwinal w ten sposob: zaplac dzis polowe, a za to dostaniesz lewa polowe domeny, po oplaceniu calosci dodamy .pl :lol: