Jump to content

Recommended Posts

Posted

Domena sama w sobie bardzo głupia i 0 zł

Ale życie ludzkie jest bezcenne i mógłbyś pomóc tym, którzy myślą o odebraniu go sobie.

Warunek jeden: jesteś psychologiem albo masz talent.

A taki głupi tekst jaki jest tam teraz: "nara frajerzy" daruj sobie.

Posted

Fakt faktem, że domena nie jest warta 1zł jeżeli chodzi o jej nazwę nie upoważnia nas (forumowiczów) do pisania ciężkimi słowami i obrazę początkujących. Można swoją opinię przedstawić w bardziej kulturalniejszy sposób.

Wyrozumiałości... po tych postach wnioskuję, że wasze pierwsze domeny to rr.pl i sex.pl tak?

Posted

1. Nie lubie gdy ktoś na forum pisze na zasadzie "Ja i wy". W takim stylu napisał @dariush i teraz @apze.

dlaczego rejestrujecie takie ochydne domeny ? nie szkoda Wam kasy ?
Wyrozumiałości... po tych postach wnioskuję, że wasze pierwsze domeny to rr.pl i sex.pl tak?

To nie powinny być komentarze zwrócone w stronę Wy ale do konkretnego usera

2. Nikt tu nie napisał słowa, które mogło obrazić "początkującego". To raczej "początkujący" mógł obrazić każdego w tym wątku, kto przed odpisaniem odwiedził jego stronę.

Posted

@dariush mnie nie obraziłeś. Napisałem tylko, że nie lubie pisania w stylu "ja i wy", ale forum to wolny świat, nikogo nie zmusze żeby pisał stylem jaki mi się podoba. Napisałem tylko, że @elcct mógł obrazić kogokolwiek dając stronę do wyceny i pozostawiając na niej taką treść jaka jest.

Guest anglik
Posted

Przepraszam za rozpoczęcie off topu.

Domene wyceniam na zero złotych.

Pozdrawiam.

Posted
mój komentarz: ja pie***e!

ludzie to mają pomysły :-) nie moge ;-))))

spox...listpozegnalny.com nie jest zly..gorzej, gdyby to bylo np. skarbnica-odchodow.info albo cos takiego...

Posted
Wraz ze strona, ile za to ?

Pozdrawiam

Tak sobie pomyślałem, że przecież ta domena nie musi mówić o "ostatecznym pożegnaniu", kiedyś czytałem art. o pożegnaniach - rozstaniach w relacjach damsko - męskich i nie tylko, nie każdy ma tyle odwagi aby powiedzieć komuś prosto w oczy że nie chce już z nim być...może to właśnie pomysł na wykorzystanie tej domeny :)