Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zarejestrowana w kwietniu z palca, sprzedana dziś za niskie x.xxx zł :rolleyes: Domena posłuży zapewne pod serwis, bo trafił się bardzo konkretny i powszechnie znany w Internecie klient końcowy, sam jestem uzależniony od jednego z jego portali, chyba ostatniego, który nie jest wypchany po brzegi reklamami. :blink:

Posted (edited)

Też gratuluję. :rolleyes:

Jak dla mnie screeny.pl nie jest poprawną formą ale patrząc na ilość wyników w google może coś być w tej domenie.

#printscreen.pl

#screenshot.pl

Edited by heden.pl
Posted

Klient zgłosił się sam przez parking, dzień po zmianie linku domyślnego na DOMENA na sprzedaż - KONTAKT.

Mam nadzieję że domainer nie upomni się o prowizję od tego patentu. ;)

PS domena dziś zmieniła właściciela, ale jak to u nazwa.pl bywa nie obyło się bez sieczki we whois, na co lekarstwem będzie chyba tylko papierowa cesja. :rolleyes: nazwa.pl = fizole jeśli chodzi o domeny, nawet przeniesienie na authinfo im dobrze nie działa. ;)

Posted
Klient zgłosił się sam przez parking, dzień po zmianie linku domyślnego na DOMENA na sprzedaż - KONTAKT.

Mam nadzieję że domainer nie upomni się o prowizję od tego patentu. :rolleyes:

a jak to sie robi;)

Posted (edited)
a jak to sie robi;)

Jakoś tak: :rolleyes:

Moje konto->Opcje Użytkownika i na samym dole:

opcjeparktl3.jpg

o ile pytałeś serio, choć zauważyłem, że niewiele osób ma zmieniony ten link domyślny. ;)

Edited by thomaso