Jump to content

sprzedam te.pl i te.com.pl 10k

Recommended Posts

Posted (edited)

Sprzedam komplet domen te.pl i te.com.pl minimalna cena to 10k PLN, nie mam możliwości wystawienia faktury - czyli bez faktury.

Edited by kajojj
Posted (edited)
Patrząc po ostatnich zakupach, to nastąpi to jak tylko heden.pl trafi na ten temat :rolleyes:

Brałem udział w aukcji allegro i chyba nawet dostałem zapytanie na maila czy nie chcę kupić za 10k tylko nie bardzo wiem co miałbym z nimi zrobić. Ja osobiście wolę domenę, która coś znaczy np. doradcapodatkowy.pl a nie dp.pl. Może i krótsza ale nie kojarzy się jednoznacznie. Co prawda ceny 2 literówek są wysokie ale nie do końca jestem przekonany ;)

Tak przy okazji zapytam czy cena netto, czy brutto, i jak z fakturą?

EDIT:

Już doczytałem temat więc wiem, że bez f-ry

To tylko spytam czy kod czy cesja? Nie wiem czemu ale przy kilku ostatnich aukcjach na allegro, nawet przy domenach za 20k sprzedawcy piszą o cesji w ramach np. az. Wydaje mi się, że zarabiając 20k można dopłacić nawet 100 zł za wydanie kodu dla wygody kupującego.

Edited by heden.pl
Posted
[...] Nie wiem czemu ale przy kilku ostatnich aukcjach na allegro, nawet przy domenach za 20k sprzedawcy piszą o cesji w ramach np. az. Wydaje mi się, że zarabiając 20k można dopłacić nawet 100 zł za wydanie kodu dla wygody kupującego.

... może chodzi o te 21 dni dla domeny polskiej ...

Posted

Wystaw na allegro od 5k bez miniumum, i mysle ze spokojnie pojdzie powyzej 10k

Ja rzadko biore udzial w aukcjach gdzie jest niewiadomo jakie minium ustawione - z reguly sa to aukcje sondazowe.

Posted
Wystaw na allegro od 5k bez miniumum, i mysle ze spokojnie pojdzie powyzej 10k

Ja rzadko biore udzial w aukcjach gdzie jest niewiadomo jakie minium ustawione - z reguly sa to aukcje sondazowe.

Dokładnie. Zazwyczaj sprzedający daje zaporowe minimum i sąduje cenę. Ja osobiście wolę brać udział w aukcjach gdzie mam opcję "kup teraz". Z ostatnich aukcji na allegro widać, że w okolicach 10k powinno się sprzedać ;)