Jump to content

stluczki.pl, subdomena.eu, subdomains.pl

Recommended Posts

Posted

Co sądzicie o takich domenach?:

stluczki.pl - tematyka ubezpieczeń samochodowych, naprawy pojazdów, "blacharka"?

subdomena.eu - kiedyś zakres nazw, dla domen europejskich się wyczerpie ;)

subdomains.pl - jestem przeciwny tworzeniu "potworków" angielsko polskich, ale zaryzykowałem :rolleyes: ...

Posted (edited)

Stluczki.pl - mnie się bardzo podoba, mozna podciągnąć wszystkie zdarzenia związane z kolizjami pojazdów, poradnik co robić w takich sytuacjach no i ubezpieczenia komunikacyjne.

Wyceny się nie podejmę, reszta domen - moim zdaniem - taka sobie

Edited by maryuse
Posted

Dzięki, maryuse ...

... a podniosę ten temat raz jeszcze, żebym miał go już "z głowy" przez pół roku :rolleyes:, ... czy Ktokolwiek pokusi się

o wycenę?

Posted

stluczki.pl

Bardzo fajna. Dobrze by było jakbyś miał IDN do kompletu chociaż nie jestem ich zwolennikiem.

Jeśli chcesz sprzedać to może poszukaj klienta wśród firma zajmujących się również odszkodowaniami komunikacyjnymi :rolleyes:

Jak dla mnie warta sporo. Ile nie powie bo ja drogo wyceniam domeny (przynajmniej swoje) ;)

Posted
stluczki.pl

Bardzo fajna. Dobrze by było jakbyś miał IDN do kompletu chociaż nie jestem ich zwolennikiem.

Jeśli chcesz sprzedać to może poszukaj klienta wśród firma zajmujących się również odszkodowaniami komunikacyjnymi :rolleyes:

Jak dla mnie warta sporo. Ile nie powie bo ja drogo wyceniam domeny (przynajmniej swoje) ;)

Dzięki,

... no to jak dla Ciebie sporo warta, to ja się bardzo cieszę ;).

Z IDN-em nie będzie żadnego problemu ...