Jump to content

Recommended Posts

Posted

moja pierwsza domena z opcji B)...jak sadzicie ile moze byc warta?? mocny keyword....slowo w Polsce znane....no a domain.pl poszla za spora sume :D

ile dla klienta koncowego??

Posted

dobra domena. Nie powala ale komercyjnie jest super i jak to się mówi jest "brandable" (bladego pojecia nie mam jak to będzie po Polsku)

Jest DotPay, może być Payment B), chociaż po Polsku ten -ment nie bardzo brzmi :D

tak czy inaczej okolice dolnego~średniego x,xxx

Posted
a dla koncowego ile?? no bez jaj to michal sprzedal swingersi.pl za 5K EUR B)

Tak dociekasz jak byś chciał domenę ometkować i na wystawie sklepu zaprezentować. Jeśli znajdzie się klient - a sam zaznaczyłeś, że możesz poczekać - to zakrzyczysz 20 K, oni, że jest Pan niepoważny i być może sprzedasz za 15 K.

Powtarzam raz jeszcze, w Polsce rynek płatności jest zagospodarowany a jeśli znajdziesz klienta końcowego to temu klientowi na nazwie komercyjnej nie będzie tak bardzo zależało, zwłaszcza, że nie chodzi tu o portal tylko bramkę płatniczą spinającą płatności w sklepach internetowych z kontami bankowymi klientów.

Dla zwykłego klienta sklepu nie ma znaczenia, gdzie zostanie skierowany - ważne jak łatwo i przyjemnie dokona zakupów onLine.

Zyczę oczywiście powodzenia w sprzedaży...

Posted

hmmm nie wiem czy rynek tak do konca zagospodarowany jak twierdzisz...siedze troche w tej branzy i smiem twierdzic ze jest jeszcze troche tortu do wykrojenia.....a sama domena nei musi byc na bramke - jak ktos bedzie chcial zrobic portal platniczy to czemu nie B)