Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Dziś udało mi się za pomocą zlapane.pl przechwycić domenę falbanka.pl

Kwota za jaka poszła domena to 130zł(brutto).

Czy to była dobra inwestycja?Co sądzicie o tej domenie?Pewien user tego forum chciał również zakupić ów domenę(zapewne do kompletu z falbanki.pl).

Domena może posłużyć pod internetowy sklep z bielizną damską?

Na ile wyceniacie domenę?

PS Domena została przed chwilą opłacona(dla niedowiarków mogę zaprezentować screen polecenia przelewu).

Posted

Fajna domena, myślę że cena na aukcji byłaby wyższa, tylko omyłkowo domena została wystawiona z zakończeniem o 20:00 – godzinę wcześniej niż pozostałe domeny tego dnia. Tak że na pewno na inwestycji nie straciłeś. ;-)

Posted
Czy to była dobra inwestycja?Co sądzicie o tej domenie?Pewien user tego forum chciał również zakupić ów domenę(zapewne do kompletu z falbanki.pl).

Dość ciekawa nazwa. Falbanki.pl chyba jest moja (nie chce mi się sprawdzać) ale nie licytowałem l.pojedyńczej. Wg mnie l. mnoga jest lepsza i nie wiem czy nawet taniej nie kupiona B)

Posted
Wg mnie l. mnoga jest lepsza i nie wiem czy nawet taniej nie kupiona smile.gif

Zgadza się kupiona taniej jednak w moim przekonaniu l.poj jest lepszy gdyż na falbanki.pl nawet nie zwróciłem uwagi jak była licytacja:D

Posted

nie wiem dlaczego żeś Cie się tak uczepili tego że falbanki.pl są lepsze od falbanka.pl ale ok

Ciekawe tylko dlaczego w google dużo więcej zapytań jest dla falbanka aniżeli dla falbanki

Posted (edited)
właśnie, też tak uważam.

A na ile wyceniacie domenę bo na razie nikt nie pofatygował się wycenic.

A myślisz, że od zakończenia aukcji jej wartość tak bardzo się zmieniła? B)

Edited by heden.pl
Posted
Witam.

Dziś udało mi się za pomocą zlapane.pl przechwycić domenę falbanka.pl

Kwota za jaka poszła domena to 130zł(brutto).

Na ile wyceniacie domenę?

PS Domena została przed chwilą opłacona(dla niedowiarków mogę zaprezentować screen polecenia przelewu).

myślę ,że nie straciłeś chociaż trudno będzie znaleźć kupca...

Guest Michal
Posted

Ja niestety nawet nie wiem, co to jest falbanka. Ale może jestem niedouczony B)

Posted
Jest gorset.pl więc dlaczego nie może być falbanka.pl rolleyes.gif

według mnie domena falbanka.pl bardziej pasuje pod tego typu sklepik.tutaj też jest rozwiązanie tego, która domena jest lepsza, l.mnoga czy pojedyńcza B)

Pozostaje tylko pytanie czy na tego typu sklepie idze zarobić?

Posted
Zgadza się kupiona taniej jednak w moim przekonaniu l.poj jest lepszy gdyż na falbanki.pl nawet nie zwróciłem uwagi jak była licytacja:D

no tak jesli ty nie zwrociles uwagi to napewno musiala byc slaba.....

Posted (edited)

Bardzo dobra nazwa na babską www, portal o modzie itp! Jeśli ktoś szuka to powinien słono zapłacić! Gratuluję szczerze.

Edited by mivi
  • 2 years later...