Jump to content

Casting Online *pl

Recommended Posts

Posted

Domena sprzedana za niskie XX.XXX Jak widać na tym przykładzie oraz wcześniejszej transakcji hedena -(domeny z online w tle) maja się dość dobrze.

Posted
Podczepię się pod temat i zapytam.. skąd ten mailing? Po prostu zakup na allegro mailingu za parę zł? Czy jest jakaś inna droga do konkretnego mailingu?

No tak to byl na pewno mailing na forum warezowym

Czasami wystarczy troche pomyslec B)

Posted
Podczepię się pod temat i zapytam.. skąd ten mailing? Po prostu zakup na allegro mailingu za parę zł?

B) nie tedy droga. Wszystkie te spamerskie oferty z allegro i tak pewnie nie maja większej skuteczności. Lista została dokładnie wyselekcjonowana i wszystkich maili poszło co najwyżej kilkanaście.

Posted (edited)
Domena sprzedana za niskie XX.XXX Jak widać na tym przykładzie oraz wcześniejszej transakcji hedena -(domeny z online w tle) maja się dość dobrze.

Gratuluję.

Jak widać na przykładach domeny *online.pl oraz *24.pl mają się dobrze B) Wynika to pewnie z tego, iż casting.pl na pewno byłby wyceniany przez właściciela kilka razy drożej. Nieruchomosci.pl nie są do kupienia na dzień dzisiejszy więc zostają dodatki.

Wydaje mi się, że cokolwiek bysmy tu nie pisali to szybciej znajdzie się klient na castingonline.pl za niskie xx xxx niż na casting.pl za np. niskie xxx xxx. Tym bardziej, że osoby spoza domainingu nadal uważają, że końcówka *online.pl świadczy o internetowym charakterze domeny.

Edited by heden.pl
Posted

Myślę, że powodzenie domen typu *online.pl czy *24.pl wynika z tego, że temat jest nowy i ludzie nie znają się na domenach. Takie domeny nie mają porównania z generykami, nawet na innych końcówkach. Więc można stwierdzić, że sprzedającemu się udało.

Posted
Jak widać na przykładach domeny *online.pl oraz *24.pl mają się dobrze B) Wynika to pewnie z tego, iż casting.pl na pewno byłby wyceniany przez właściciela kilka razy drożej. Nieruchomosci.pl nie są do kupienia na dzień dzisiejszy więc zostają dodatki.

Tym bardziej, że osoby spoza domainingu nadal uważają, że końcówka *online.pl świadczy o internetowym charakterze domeny.

Dokładnie tak jest jak tu napisałeś. Świadomość klienta mogę potwierdzić po kilku rozmowach z nim, oraz tym ze wiem jakie są plany odnosnie jej zagospodarowania :D

Posted (edited)
Myślę, że powodzenie domen typu *online.pl czy *24.pl wynika z tego, że temat jest nowy i ludzie nie znają się na domenach. Takie domeny nie mają porównania z generykami, nawet na innych końcówkach. Więc można stwierdzić, że sprzedającemu się udało.

Oczywiście, ze nie mają porównywania z generykami... szczególnie co do ceny B) i o tym napisałem.

EDIT:

Oczywiście wiadomo, że nie do wszystkiego pasuje *online czy *24.

Edited by heden.pl
Posted

Tak masz racje, ale nie porównujmy tutaj dobrych generyków oraz ich ceny do opcji zastępczej w tym wypadku online.

Posted

Pozostaje tylko pogratulować B)

Posted
Łooo boooze, będę bogaty! Zarejestrowałem casting24.pl.

No to ładnie :-)

Większość końcówek praktycznie zajętych ;-)

#castingi24.pl regnełem przed chwilą, trochę śmiesznie brzmi ale niech sobie leżakuje, złota nie kosztowała B)

Co do ceny za CastingOnline.pl dostałbym 2-3k i była by dobra cena, widać nie doceniałem *online :D

Pozdro

Posted (edited)

nooo ... piękna cena, gratuluje B) Jeśli możesz zdradzić więcej szczegółów co do tego co ma powstać na tej domenie i w jakiej "branży" działa Twój klient to będę wdzięczny :D

#castingi.tv (całkiem niedawno robiłem mailing dla tej domeny i zero odzewu - wniosek: albo domena z tą końcówką słaba, albo kiepski mailing ;P )

Edited by ijon