Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

W skrocie: Transferujemy domeny .com i .net za $5.99 i do tego mamy za free ochrone whoisa :huh: Przy transferze uzywamy kodu TRANSCHEAP.

Gdyby komus wygasala akurat globalna, moze warto skorzystac :D Oferta wazna jeszcze przez 42h :D

Edited by rok1978
Posted

Review Namecheap

Cennik przedłużeń > Namecheap

przedłużenie

com $9.29/yr

net $9.29/yr

eu $11.44/yr

info $9.29/yr

Ciekawa informacja, ale czy temu rejestratorowi można zaufać. Po transferze domeny do Namecheap, kiedy można ponownie dokonać transferu do innego rejestratora i czy kod authcode jest dostępny od ręki na koncie.

A jakie ceny daje ten kod dla innych domen.

Posted

nie mam zastrzezen do tego rejestratora- trzymam tam 40 domen, wg mnie mozna im zaufac (wiem, ze kilka osob z tego forum rowniez trzyma tam globalne).

Sa resellerem enomu, a ostatnio sami uzyskali akredytacje. Kod authinfo uzyskujemy od ręki w zakladce: get EPP code

Ceny moze nie sa najnizsze, ale pasuje mi sie ich panel, marketplace i obsluga (rowniez na czacie).

Jesli masz powyzej 50 domen, mozesz liczyc na tansze odnowienia.

Teraz maja jeszcze jedna promocje (.info za $2,98). Wiem, ze dla niektorych to zadna okazja, bo w Godaddy jest taniej, ale ja nie lubie trzymac domen u tych najwiekszych na rynku ;-)

Kod TRANSCHEAP jest tylko dla transferowanych do namecheap domen .com i .net. Aktualny kod do odnowien za $8,48: AUGNEWS (wazny jeszcze 24h), a na rejestracje: SUMMERENDS (wazny do konca sierpnia).

Posted
moze wiecie gdzie mozna znalezc aktualne, dzialajace kody rabatowe dla namecheap?

Kody znajdziesz latwo w necie :blink:

aktualnie jest tylko jeden kod. Na rejestrację: SUMMERENDS (wazny do konca sierpnia)

Kody na odnowienia sa dostepne (podobno) dla userow, ktorzy utrzymuja u nich ponad 50 domen.