Jump to content

Ekscesy Sojuszu Lewicy Demokratycznej

Recommended Posts

Posted

basen? dziwne miejsce na orgie. W ogóle tytuł tematu jest mylący, w tym artykule nic nie ma o tym, że SLD urządza te orgie tylko, że spółka byłego członka sld dzierżawi basen

Posted
Wiesz, bo uczestniczyłeś? :D

domniemywam, że jednak członkowie SLD tez ludzie, więc w uniformach im jest ciężko uprawiać orgie, że zacytuję

"Potem w basenach, na ławkach bez skrępowania uprawiali seks", i kładę nacisk na słowa "bez skrępowania", co sugeruje jasno, że bez krawatów :huh:

Posted

To się zgadza, ale mam podobne zdanie lisz55 -> skąd masz info, że to ludki z SLD ;-)

Info: nie jestem zaprzyjaźniony z nikim z SLD, ba, z żadnej partii, nie przejawiam sympatii do żadnej. Po prostu pytam bo z podanego linka nie można tego jednoznacznie tak zrozumieć :huh:

Posted

Nie widzę niczego specjalnie oburzającego. Każdy cżłowiek ma fantazje seksualne. :blink:

Moim zdaniem nauka Kościoła , bardzo przyczynia się do tworzenia uprzedzeń i ciemnot w tym temacie, dlatego ludzie się oburzają.

Zapytajcie Wasze kobiety, jakie mają fantazje seksualne. Jeśli Wam powiedzą szczerze, to będziecie bardzo zszokowani, jak daleko sięgają.

Posted (edited)

Czasem trzeba tłumaczyć najprostsze sprawy. Ale ponieważ ten temat jest cytowany już kilka razy, to dwa słowa.

m.in. tutaj di.pl - forum Dawpiego? i tutaj Jak podnieść jakość postów forum

Ekscesy ... ;) to był żart, nie wiem jak można traktować go na poważnie. A dlaczego powstał, bo ta notka w prasie aż się prosiła do działu - Na każdy temat. Na forum, szczególnie w wakacyjny czas, powstawały tematy o polityce w najgorszej możliwej formie, bez żadnych zasad. Każdy mógł dołożyć każdemu, ile dał rady, więc ten żart to taka karykatura tych tematów. I trochę poskutkowało, tematy o polityce ostatnio przycichły. Ale ten temat dalej jest traktowany na poważnie, nawet przy każdym zdaniu :P nie pomaga.

ps. jak dla mnie tematów o polityce lepiej unikać dla dobra ogółu, ale nie każdy to rozumie, wiec powstają na forum, i z czasem przybierają formę karykatury, więc jeżeli coś ma być śmiesznego, to ja wolę "Ekscesy ..." :P

ps2. nawet można do tego tematu było dołączyć zdjęcia dowodowe, jeżeli poszuka się w google > grafika pod hasłem > śmieszne sld, ... ale nie dołączałem, bo i 10 razy :P by nie pomogło.

Edited by Andro