Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Witajcie!

Ile waszym zdaniem jest warta domena:

DoradcaBiznesowy.pl

Domena fajna, ale mało komercyjna moim zdaniem.

gorne xxx zł

Edited by szogun
Posted (edited)

Wg mnie kiepska. Kojarzy mi się z doradcami biznesowymi u operatorów komórkowych. Nic rewelacyjnego.

EDIT:

Nie bardzo wiem kto miałby ją kupić a i serwisu jakoś żadnego pod nią nie widzę.

Edited by heden.pl
Posted
Wg mnie kiepska. Kojarzy mi się z doradcami biznesowymi u operatorów komórkowych. Nic rewelacyjnego.

EDIT:

Nie bardzo wiem kto miałby ją kupić a i serwisu jakoś żadnego pod nią nie widzę.

"Doradcy biznesowi są odpowiedzialna za pozyskiwanie klientow biznesowych, negocjowanie z nimi warunkow korzystania uslugi oraz budowanie opdowiednich relacji klient - firma. Doradca biznesowy reprezentuje firme w gronie klientow strategicznych, ma ogromny wplyw na budowanie wizerunku pracodawcy w srodowisku odbiorcow uslug reprezentujacej firmy, ma udzial w tworzeniu polityki firmy, oraz przyczynia sie do powiekszania grona pracowników jak również klientow firmy."

Tacy doradczy są bardzo często poszukiwani przez banki, firmy medyczne, międzynarodowe korporacje do zarzadzania i budowaniem relacji z polskimi firmami.

Z informacji jakie posiadam np. doradca biznesowy w firmie medycznej w Warszawie zarabia min. kilkanaście tyś. zł. + rożnego rodzaju pakiety.

Wizytówka takiej osoby pod taka domena w moim mniemaniu jest bardzo dobrym pomysłem.

Posted
[...] Wizytówka takiej osoby pod taka domena w moim mniemaniu jest bardzo dobrym pomysłem.

To chyba jedyne zastosowanie dla takiej domeny. Tylko pojedyńczy doradca raczej za dużo za nią nie zapłaci.

Posted (edited)
To chyba jedyne zastosowanie dla takiej domeny.

Domena możne być zastosowana do serwisu z baza danych firm doradczych, osób prywatnych z tym związanych. Pod doradca biznesowy może ukrywać się wiele znaczeń np. doradztwo personalne , finansowe, gospodarcze , kredytowe...

Tylko pojedyńczy doradca raczej za dużo za nią nie zapłaci.

Osoby z tego kręgu chyba nie narzekają na brak pieniędzy, wiec nie wiem dlaczego miałyby nie zapłacić. Poza tym jeżeli doradcy biznesowi działają lub chcą działać tylko online - domena nadaje się idealnie.

Edited by krystekm
Posted
Może ten Pan kupi:

hex3.gif

:D

:D Właśnie do takich osób jest kierowana ta domena i jak najbardziej odpowiednia :huh: Jakby co zapraszam na PW ;)

• 4 months later...
Posted
Gdzie tam jest opcja Kup Teraz? obserwujemy aby te same aukcje?

Była ale po złożeniu pierwszej oferty zniknęła. Opiewała chyba w granicach 4tys zł z tego co pamiętam.

• 2 weeks later...