Jump to content

ponarzekaj.se do oceny

Recommended Posts

Posted (edited)

ponarzekaj.se

Co myślicie o tej domenie? Na początku wydawało mi się, że jest genialna

pod domeną działa serwis tworzący subdomeny (matura.ponarzekaj.se itp)

Ale nawet w radiu (Radiostacja bodajże) jak jako ciekawostki mówili o serwisie przekręcili adres na ponarzekaj.se.pl :huh:

Jakoś tak wszyscy domyślnie dopisują .pl w takich wypadkach

Jest coś warta?

Edited by xtr
Posted

Domena jest na pewno pomysłowa. Jeśli chcesz rozwijać serwis, to powinieneś mieć jeszcze domenę PonarzekajSe.pl i przekierować ją na ponarzekaj.se

Naprawdę, pomysł z se jest fajny: kup.se, zrob.se, namaluj.se, ugotuj.se , chociaż to jest tak trochę po wiejsku :huh:

Posted

poprawnie jest "ponarzekaj sobie" a nie "ponarzekaj se"

0 pln chyba że zbudujesz jakiś traffic, ale temat raczej słaby i domena byle jaka

Posted

Misiu - odczep się od "se" - tak się mówi np. w Krakowie - zwłaszcza młodzież używa tego słowa zamiast "sobie".

co do domeny - dobra pod portal "z przymrużeniem oka" :huh:

Posted
sam jestem z Krakowa :D i nie czepiam się "se", tylko informuję Misia ;)

Tylko po co se robisz kłopot. Ja też jestem z Krakowa i nie bardzo pamiętam żebym coś takiego słyszał.

Posted

a to dziwne, przysłuchaj się kiedyś jakiejś grupie młodzieży siedzącej np. w knajpie.

no ale mniejsza z tym, temat jest o domenie, nie o słowie se :D

Posted
a to dziwne, przysłuchaj się kiedyś jakiejś grupie młodzieży siedzącej np. w knajpie.

no ale mniejsza z tym, temat jest o domenie, nie o słowie se ;)

Jak się przysłuchasz to zwątpisz w życie... (wulgaryzmy) :D .

Posted
..., przysłuchaj się kiedyś jakiejś grupie młodzieży siedzącej np. w knajpie.

chwała Bogu nie rejestruje domen na podstawie tego co młodzież w knajpie do siebie mówi. :D lol

Miałbym wtedy niezłą kolekcje "chwastów" językowych ;)

Posted
Pomysł ciekawy, jak postawisz tam jakiś serwis to troche możesz zgarnąć :D

nie pisz dla zasady.. spójrz najpierw czy ten serwis już nie istnieje ;) zresztą wystarczy przeczytać pierwszego posta, żeby się dowiedzieć, że serwis już jest.

Posted
nie pisz dla zasady.. spójrz najpierw czy ten serwis już nie istnieje ;) zresztą wystarczy przeczytać pierwszego posta, żeby się dowiedzieć, że serwis już jest.

Dużo uzytkownikow nie czyta całego tematu - widzi nazwe i mu to w 100% wystarczy.

Załózmy jest temat - "ponarzekaj.se - do oceny" - forum jest o domenach internetowych, no to ciach zakladam posta opiniuje i wyceniam :D Nie potrzebuję wiecej informacji.

Posted (edited)

A mnie się domena nie podoba :D.

Równie dobrze mogłbym zarejestrować:

zrob.se , wyprasuj.se , ugotuj.se , zjedz.se , walnijkloca.se ;) itp.

Przykładów można mnożyć ;).

Edited by ebook
Posted

Dziękuje za opnie. Rozumiem, domena będzie coś warta, jeśli powstanie tam serwis z prawdziwego zdarzenia z dużym ruchem

PS. znam bardzo dużo ludzi (ze śląska czy małopolski) mówiących "se" zamiast "sobie" - głównie studenci, ale wykładowcą też się zdarzy :blink: