swoj-chlop Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Witam Byłem wczoraj na imprezie salsowej, tak wstukałem i wyszło ze salsa24.pl wolne, więc wziąłem za grosze - od razu mówię że nie podoba mi się ona zbytnio (należę do krytykantów 24) ale z dwojga złego ciężko wymyśleć jakiś inny ładny adres salsowy, co Wy na to?
szogun Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 (edited) REG FEE ~~ xxx dolne Edited August 17, 2008 by szogun
Pan_Grzegorz Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 mysle, ze ma wartosc zblizona do estringi.pl
swoj-chlop Posted August 16, 2008 Author Report Posted August 16, 2008 mysle, ze ma wartosc zblizona do estringi.pl ta wycena mi się podoba ( )
Alex Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 WitamByłem wczoraj na imprezie salsowej, tak wstukałem i wyszło ze salsa24.pl wolne, więc wziąłem za grosze - od razu mówię że nie podoba mi się ona zbytnio (należę do krytykantów 24) ale z dwojga złego ciężko wymyśleć jakiś inny ładny adres salsowy, co Wy na to? warta tyle co chrupki24.pl czy odśnieżanie365.pl czyli moda suffixowa = 0pln Dziwne jest to twoje tłumaczenie......domena ci się nie podoba ale kupiłeś bo ciężko coś znaleść
swoj-chlop Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 warta tyle co chrupki24.pl czy odśnieżanie365.pl czyli moda suffixowa = 0pln Dziwne jest to twoje tłumaczenie......domena ci się nie podoba ale kupiłeś bo ciężko coś znaleść Zgodzę się że jest nic nie warta, ale jeśli ktos chce postawić dobrą stronę o salsie to jaki inny adres ma do wyboru ?
Alex Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Zgodzę się że jest nic nie warta, ale jeśli ktos chce postawić dobrą stronę o salsie to jaki inny adres ma do wyboru ? np. LekcjeSalsy.pl (wolna) lub NaukaSalsy.pl (wolna) i wiele innych też wolnych i bardziej nawiazujących do zapytań w wyszukiwarkach. Salsa to nie sklep nocny żeby 24 wyglądało dobrze.
swoj-chlop Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 Domena: naukasalsy.pl została zarezerwowana Dzięki misiek - tego mi było trzeba ale lekkiej zaćmy dostałem :-P
Recommended Posts