Jump to content

antykwariatinternetowy*pl

Recommended Posts

Posted (edited)

witam, chciałbym poznać wasze opinie na temat domeny antykwariatinternetowy* pl i czy warto przedłużać domene uslugipogrzebowe24.pl ?

zarejestrowana i opłacona w home*pl

Edited by no_name
Posted
witam, chciałbym poznać wasze opinie na temat domeny antykwariatinternetowy* pl i czy warto przedłużać domene uslugipogrzebowe24.pl ?

zarejestrowana i opłacona w home*pl

antykwariatinternetowy.pl to masło maślane.

wiadomo że internetowy skoro.pl

Nawet jakby rozpatrując domenę pod względem merytorycznym to specyfiką tego tematu jest możliwośc interakcji / oceny danego przedmiotu osobiscie.

Nie sądzę aby ktośzdecydował się na kupowanie antyków na podstawie zdjęcia.

usługipogrzebowe24.pl ta następna ofiara dzikiej mody *24.pl

nie istnieją usługi pogrzebowe 24 na dobę. To nie jest fast food.

Dlatego brzmi to conajmniej śmiesznie.

Od technicznej strony długa domena z polskim znakiem i cyframi.

W jakiejkolwiek konfiguracji nei oceniaćte domeny to wychodzi 0 pln

Posted

jak juz jesteśmy tacy elokwentni i wszystkowiedzący to chciałem zauważyć iż, w antykwariacie sprzedaje się używane ksiąski, natomiast antyki sprzedaje się w galerii antyków

Posted

Antykwariat (od łac. antiquarius - osoba zajmująca się starożytnościami) - firma zajmująca się handlem starymi przedmiotami, mającymi wartość historyczną, estetyczną lub materialną; sklep oferujący antyki bądź książki (głównie używane).

Do przedmiotów tych należą książki, obrazy, rzeźby, meble, stare pocztówki, ryciny, grafiki, rękopisy, wyroby artystyczne, numizmaty itp.

Osoba prowadząca antykwariat to antykwariusz.

Także nie tylko książki.

Posted

nie istnieją usługi pogrzebowe 24 na dobę. To nie jest fast food.

Dlatego brzmi to conajmniej śmiesznie.

W jakiejkolwiek konfiguracji nei oceniaćte domeny to wychodzi 0 pln

istnieją takowe usługi pogrzebowe, 24h/dobę.

Posted

uslugipogrzebowe24.pl - bez polskich znaków przecież wyraźnie napisałem :blink:

Posted
jak juz jesteśmy tacy elokwentni i wszystkowiedzący to chciałem zauważyć iż, w antykwariacie sprzedaje się używane ksiąski, natomiast antyki sprzedaje się w galerii antyków

Nie potrzeba być nadwyraz elokwentnym żeby wiedzieć co to jest antykwariat :blink:

Zanim palniesz następne głupstwo przeczytaj definicje

Posted
Nie potrzeba być nadwyraz elokwentnym żeby wiedzieć co to jest antykwariat :blink:

Zanim palniesz następne głupstwo przeczytaj definicje

no właśnie podana przez ciebie definicja potwierdza to co powiedziałem,

na pierwszym miejscu

1. «sklep, w którym można sprzedać lub kupić używane książki»

2. «sklep z antykami»

Posted
no właśnie podana przez ciebie definicja potwierdza to co powiedziałem,

na pierwszym miejscu

1. «sklep, w którym można sprzedać lub kupić używane książki»

2. «sklep z antykami»

Rozumiem, że drugie miejsce już nie potwierdza tego, co powiedziałeś więc nie bierzesz go pod uwagę? Nie prościej przyznać się do błędu niż brnąć dalej w ten ślepy zaułek?

Nie miałeś racji i koniec kropka.

Posted

przyznanie się do błędu tylko poszerza możliwości mojej domeny internetowej którą podałem do wyceny. Tak przyznaje !!!! na mojej domenie internetowej można również utworzyć sklep internetowy sprzedający antyki heh :blink: no i co?

Posted

No jak już się przyznałeś, to sądze że i Misu przyzna że domena warta jest średnie XX.XXX :):blink:

A tak serio, to już lepsza jest domena uslugipogrzebowe24.pl

Wbrew pozorom to 24 nie jest takie głupie w tym przypadku. Wkoncu łódzkie pogotowie mialo 24 godzinny kontakt z firmami pogrzebowymi. A tak zupełnie serio to klient końcowy może dać ~500zł (przy bardzo dobrych wiatrach)

Posted

Nie bardzo rozumiem po co dajesz domeny do wyceny a później wykłucasz się z MisiemUszatkiem. Skoro dałeś do wyceny to każdy ma prawo napisać co myśli i tyle. Po co prowadzić dyskusję "o wyższości świąt...." Bez sensu. MiśUszatek wycenił tak jak uważał i tyle. Szczerze to zawsze cenię jego wyceny bo zazwyczaj są poparte jakimś uzasadnieniem i mają więcej niż 6 znaków :blink:

Teraz wracając do Twoich domen:

antykwariatinternetowy.pl wg mnie :)

uslugipogrzebowe24.pl mnie osobiście się podoba i tutaj 24 też pasują. Przecież zakłady pogrzebowe pracują 24h/dobę. Jak znajdziesz kupca to średnie xxx pewnie weźmiesz.

#galeriaantykow.pl