s-d Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Witam, mam do sprzedania domenę: niemiecka.pl Czy według was z tą koncówką jest coś warta. Macie jakiś pomysł grupy klienta docelowego - początkowo myślałem o szkole językowej, ale to chyba nie jest dobry pomysł. pozdrawiam
yarowa Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 Witam, mam do sprzedania domenę: niemiecka.pl Czy według was z tą koncówką jest coś warta. Macie jakiś pomysł grupy klienta docelowego - początkowo myślałem o szkole językowej, ale to chyba nie jest dobry pomysł. pozdrawiam Niemiecka języka? To na pewno nie jest dobry pomysł . Pewnie "niemiecka" szkoła ... ale też niewypał, bo chodziłoby o szkołę języka niemieckiego. Po prostu, i niestety, 0 zł.
Nett Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Predzej juz w kolekcjonerstwo, II W.Ś., bron, umundurowanie itp. piechota.niemiecka.pl bron.niemiecka.pl ofensywa.niemiecka.pl flota.niemiecka.pl Ja bym ja wykorzystal jedynie pod zapleczowke na subdomenach.
umberto Posted August 20, 2008 Report Posted August 20, 2008 piechota.niemiecka.plbron.niemiecka.pl ofensywa.niemiecka.pl flota.niemiecka.pl Ja bym ja wykorzystal jedynie pod zapleczowke na subdomenach. to kombinatorstwo raczej jest z takimi subdomenami. Na serwis jezykowy w ogole sie nie nadaje # NiemieckiOnline.pl Ja unikam przymiotnikow, bo w jez. polskim sa rozne koncowki fleksyjne i ciezko skojarzyc, wezmy np. taki adres: www.samochodowe.pl Ale co? Jesli pierwszy raz go widzisz, to z czym skojarzysz?: Części, orum, opony, paliwa, a moze oferty samochodów? Ciężko skojarzyc bez konkretnego serwisu A i wtedy powstaje pytanie, a czemu nie www.samochodowa.pl (strona) albo samochodowy.pl (serwis, warsztat itd) Rozumiesz?
Recommended Posts