Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam . Mam swietna domene www.kontaktuj.pl na sprzedaz.... Narazie orientacyjnie chcialbym sie dowiedziec ile ktos mi za nia da..

Nie musze chyba wponinac jak bardzo uniwersalna jest i silna...:]

Posted
Witam . Mam swietna domene www.kontaktuj.pl na sprzedaz.... Narazie orientacyjnie chcialbym sie dowiedziec ile ktos mi za nia da..

Nie musze chyba wponinac jak bardzo uniwersalna jest i silna...:]

Powinieneś zamieścić tego posta w dziale WYCENA I OPINIA :blink:

Posted

Wiem, wiem, że uważasz, że masz świetną domenę. Prawdopodobnie większość Forumowiczów di.pl uważała podobnie, zamieszczając tutaj swojego pierwszego posta :blink:.

Domena nie warta rejestracji.

Posted
Wiem, wiem, że uważasz, że masz świetną domenę. Prawdopodobnie większość Forumowiczów di.pl uważała podobnie, zamieszczając tutaj swojego pierwszego posta :blink:.

Domena nie warta rejestracji.

Dlaczego nie warta?

Posted (edited)

Chociażby dlatego, że już na samym wstępie odpycha mnie od "kontaktu" z tak natarczywym nadawcą.

Tryb rozkazujący działa na mnie prawie wymiotnie.

Wspomniałeś o uniwersalności tej domeny. Niby w związku z czym jest ona uniwersalna? Czyżby np. ludzie poszukujący kontaktu, wpisywali w wyszukiwarki to magiczne słowo "kontaktuj"? Może jako ewentualny, potencjalny operator sieci np. komórkowej, chciałbyś prowadzić firmę w sieci, pod tym właśnie adresem?

Naprawdę chciałbyś mieć strony pod tym adresem? Niestety .., w firmach, zwłaszcza z tzw. marką, istnieją odpowiednie Działy, które przemieliłyby Twoją propozycję sprzedaży tej domeny jak przez niszczarkę.

Nie po to firmy pracują na swoją pozycję na rynku, aby ją tracić, i uruchamiać cokolwiek pod taką np. jak Twoja domeną. Jeśli uważasz, ze masz świetna i uniwersalną domenę, to pewnie bez trudu i "od ręki" znajdziesz Klienta :blink:.

Ludzie nie odpychają przecież rzeczy wartościowych, ale do nich lgną.

Edited by yarowa
Posted

Sluszne spostrzezenie....cos w tym jest...

No ale moze ktos chce stworzyc jakas strone z baza danych ktora umozliwi ludziom kontaktowanie sie...

Jakis serwis majacy na celu zapoznanie nowych znajomosci itp..

Cos tam napewno naza jest warta...

tak mi sie wydaje :blink:

Posted
Sluszne spostrzezenie....cos w tym jest...

No ale moze ktos chce stworzyc jakas strone z baza danych ktora umozliwi ludziom kontaktowanie sie...

Jakis serwis majacy na celu zapoznanie nowych znajomosci itp..

Cos tam napewno naza jest warta...

tak mi sie wydaje :blink:

moze oni beda zainteresowani: ludziarnia.pl

Posted
Domena świetna, zwłaszcza na drugi dzień po ogromnym KACU ;)

Dokladnie! hehe Czasem nawet tego samego dnia by się przydała niektórym :P

A domena bez rewelacji.. IMO średnie XXX

Posted

Wyslalem dzis pare maili i sa podpowiedzi + jeden telefon....

Czyli zainteresowanie jest...Wydaje mi sie ze chca uzyc domeny jako adres reklam firm telefonii...

Mam nadzieje ze uda sie mi sprzedac domenke za jakas fajna sume...

Posted
Wyslalem dzis pare maili i sa podpowiedzi + jeden telefon....

Czyli zainteresowanie jest...Wydaje mi sie ze chca uzyc domeny jako adres reklam firm telefonii...

Mam nadzieje ze uda sie mi sprzedac domenke za jakas fajna sume...

Powodzenia ;)

dla mnie reg fee, również uważam tryb rozkazujący za porażke jesli chodzi o domeny.