Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

logo.png

FictionFighters.pl

dzisiaj do oceny daje Wam mój nowy nabytek. Miałem trochę szczęscia, że ją zarejestrowałem.

FictionFighters to nowa gra MMORPG zrobiona stworzona CipSoft. > CipSoft jest włascicielem gry MMORPG tibia.

Artykuł - http://www.mcvuk.com/press-releases/39208/...iction-Fighters

Niecałe dwa tygodnie temu została zapowiedziana gra, a już są zajete takie koncowki jak:

com.pl, org.pl, dk, eu, com, net, biz, de, nl, pl, co.uk, info

Proszę o wycenę, dzięki ;)

Edited by szogun
Posted (edited)

Jest to dosyć specyficzna domena, więc nie wiem jak się zachować i w jakich granicach oscylować cenę minimalną za domenę. Wyrazi ktos jeszcze jakas opinie?

Na razie domena lezy na sedo. Dodam, że jest to gra z numerem 2 produkcji Cipsoft. Promowac umia i to bardzo dobrze co widac po Tibii ;)

Edited by szogun
Posted (edited)

Mam taką nadzieję, a nawet wiem, że ta gra będzie bardziej popularna, ponieważ CipSoft ma 100 razy większy budzet i wykonał już grę w którą grają 50 tys ludzi NON-STOP.

Mądrze porejestrowali domeny. Fiction-Fighters.com też zajeli, a szkoda :) Mam już klientów na domenę, jak myslicie potrzymac troszke czy sprzedac? Jak sprzedac to jaka cena?

Edited by szogun
Posted

Domena, .de już też zajęta najlepiej sprzedać, lub zaparkować. Jeśli dobra oferta, to ja bym sprzedał nie ma pewności czy gra będzie faktycznie hitem. Warta tyle ile ruchu wygeneruje w przyszłości.

Posted

A teraz pytanie z innej beczki.

Jak myslicie sprzedac za wysokie XXX PLN czy potrzymać ja rok, dwa na sedo? A moze postawic cos na niej? :wacko:

Posted

Ja bym potrzymał do momentu jak będzie popularniejsza w polsce . Miedzy czasie możesz ustawić jakiś portal+forum o tej grze + adsense z ewentualną informacją iż domena z serwisem na sprzedaż . Więcej zyskasz :wacko:

Posted
A teraz pytanie z innej beczki.

Jak myslicie sprzedac za wysokie XXX PLN czy potrzymać ja rok, dwa na sedo? A moze postawic cos na niej? :ph34r:

Ja bym sprzedał. Wysokie xxx to już niezła cena za angielski keyword + pl. Tym bardziej, że jest to nazwa gry.

Posted
Ja bym sprzedał. Wysokie xxx to już niezła cena za angielski keyword + pl. Tym bardziej, że jest to nazwa gry.

Byłem tego samego zdania! Myslalem na postawieniu serwisu o tej grze, ale nie chce mi sie szukac programisty/grafika/redaktorow :ph34r: