Jump to content

Likwidacja działu Na każdy temat

Recommended Posts

Posted

I gdzie będziemy pisać o wyścigach Kubicy lub ekscesach partii politycznych? :) Jestem zdecydowanie przeciw likwidacji :P

Poza tym ten dział przyciąga wszystkie "śmieciowe" tematy, dzięki czemu w głównych działach jest więcej wartościowych wątków :)

DD

Posted

Uważam, ze dział powinien zostać. Wbrew pozorom często tematy tam umieszczane są bardzo ciekawe - choć nie zawsze zgodne z tematyką forum.

Jeżeli zdarzą się naprawdę zbędne dyskusje mod powinien stanowczo działać - od tego jest. :)

Posted
Ale po cholerę od razu wszystko zamykać.

Bo administracja nie che / administracji nie chce się dodać opcji ignorowania tematów, przez co wchodząc na forum częściej widzę śmietnik niż wartościowe tematy. A skoro jest śmietnik, którego nie można ignorować, to proponuję wylanie dziecka z kąpielą i zamknięcie tegoż śmietnika. O Kubicy od biedy można sobie pogadać na forum sportowym, a bez wielu bezsensownych wątków na pewno się obejdziemy. Tematy związane pośrednio z domenami, które obecnie umieszczane są w tym dziale, w obliczu jego likwidacji spokojnie znajdą miejsce wśród ogólnych rozmów.

Posted
Ale po cholerę od razu wszystko zamykać.

zeby nie bylo bandyctwa, zeby nie bylo zlodziejstwa, zeby nie bylo niczego... zaostrzyc regulamin i zeby administracja pilnowala bo od tego oni sa, od tego sa oni, od tego sa.

Posted

Myślę, że wylewać dziecka z kąpielą nie trzeba. Wymiana myśli, i "odetchnięcie" na moment od domen, ale wśród postów osób z tego Forum (bez potrzeby uruchamiana meetingu, lub chociażby jakichś "komunikatorów"), nie jest co prawda niezbędne, ale bywa miłe, a niekiedy ciekawe.

Likwidacja Działu "Na każdy temat", spowoduje reakcję podobną jak ta, podczas prohibicji w USA :).

Niechciane treści, będą przemycane, i "rozrzucane" po innych działach. I stanie się chaos :).

Poza tym: za potencjalny brak reakcji na postulaty (jeśli były), o możliwość opcji ignorowania tematów - nie należy wprowadzać restrykcji dla osób, które akurat chciałyby "Na każdy temat" porozmawiać.

Posted
zeby nie bylo bandyctwa, zeby nie bylo zlodziejstwa, zeby nie bylo niczego... zaostrzyc regulamin ...

Wykastrowac Wojewodzkiego, obciac jezyk Jagielskiemu oraz wydluzyc sezon polowan na kaczki do 365 dni ... :)

Panowie tego typu postulaty sa bez sensu proponuje zastosowac opcje ignorowania jesli ktos nie chce czytac cudzych wyponin.

Posted
Wykastrowac Wojewodzkiego, obciac jezyk Jagielskiemu oraz wydluzyc sezon polowan na kaczki do 365 dni ... :)

Panowie tego typu postulaty sa bez sensu proponuje zastosowac opcje ignorowania jesli ktos nie chce czytac cudzych wyponin.

Opcja blokady Działów, moim zdaniem byłaby najlepsza. Oczywiście rozumiem, że ktoś np. mógłby/może chcieć zignorować to, co piszę. Natomiast ignorancja "personalna", w jakiś sposób "zaburza" widzenie ciągłości i płynności tego, co "dzieje się" na Forum. I to jest to "działanie uboczne" :).

Posted

Ja jestem przeciwny pomysłowi. W końcu jak sama nazwa działu wskazuje można tam umieszczać wszystko nie konicznie w temacie domen i tyle. Przecież nie trzeba zaglądać do tego działu. A tak jest przynajmniej śmietnik na różne dziwne tematy.

Posted

No ale powiedzcie szczerze kto się relaksuje przy postach:

użytkownik roku

jaką muzykę słuchasz itd.

Mnie to dobija, myślę że jestem na jakimś forum "społecznościowym". O kubicy można sobie pogadać na czacie.

Posted

użytkownik roku

Mnie to dobija, myślę że jestem na jakimś forum "społecznościowym". O kubicy można sobie pogadać na czacie.

Mnie też dlatego jak widzę taki temat to go się w nim nie udzielam... ba nawet powiem więcej nie otwieram go nawet

Posted

użytkownik roku

Jak chcesz być tak bardzo pro elyte domajner to się zarejestruj na dnforum i wykup Exclusive Membership :) Pomysł ze skasowaniem "Na każdy temat" uważam za zły :) Jeśli chodzi o polskojęzyczne fora to jestem zarejestrowany na trzech - di, biznesoforum i PiO. Zarówno na biznesofrum i PiO są działy do luźnych dyskusji i jakoś nie sprawia to nikomu problemów. Na di sami widzicie ....

Posted (edited)
Jak chcesz być tak bardzo pro elyte domajner to się zarejestruj na dnforum i wykup Exclusive Membership :) Pomysł ze skasowaniem "Na każdy temat" uważam za zły :) Jeśli chodzi o polskojęzyczne fora to jestem zarejestrowany na trzech - di, biznesoforum i PiO. Zarówno na biznesofrum i PiO są działy do luźnych dyskusji i jakoś nie sprawia to nikomu problemów. Na di sami widzicie ....

Chyba masz jakies kompleksy.

Edited by pokoleniex