Jump to content

Trymestr.pl  

32 members have voted

1. 1. Czy domena Trymestr.pl jest dobra pod serwis o ciązy ?

• Tak, bardzo dobra.
      8
    • Nie, to kiepska domena
      17
    • Domena taka sobie, w oststeczności może być
      7

Recommended Posts

Posted

Jako, że od kilku miesięcy mam do czynienia z tematem "ciężarnej kobiety", postanowiłem przeszukać rynek pierwotny w kwestii domen związanych z tą dziedziną życia.

Owocem moich poszukiwań jest :

Trymestr.pl

Czy waszym zdaniem domena ta nadaje się na budowę serwisu o przebiegu ciąży ?

Posted (edited)
Jako, że od kilku miesięcy mam do czynienia z tematem "ciężarnej kobiety", postanowiłem przeszukać rynek pierwotny w kwestii domen związanych z tą dziedziną życia.

Owocem moich poszukiwań jest :

Trymestr.pl

Czy waszym zdaniem domena ta nadaje się na budowę serwisu o przebiegu ciąży ?

Pod serwis się wszystko nada. Nawet totalna :)

Ta jest dość ciekawa bo kto jest (był) w temacie ten wie, że często używa się pojęć 1-szy trymest ciązy itd... :)

EDIT:

Mnie kojarzy się wyłącznie z ciążą aczkolwiek sam bym za bardzo nie wpadł na to, żeby informacji szukać na serwisie trymestr.pl :P Ale myślę, że nazwa dość łatwa do zapamiętania i kojarząca się jednoznacznie.

Edited by heden.pl
Posted

też obecnie przerabiam temat ciąży :) i faktycznie, pojęcie "trymestr" często się mi o uszy obija ;P Także jak dla mnie nazwa bardzo dobra.

Posted

Pomimo tego że opisowa to zagłosowałem że kiepska.

To T-R na końcu jest raczej mało atrakcyjne fonetycznie, pozatym temat bardzo zawężony a poruszany na każdym forum o zdrowiu i urodzie. Także konkurencja ogromna a komercyjność praktycznie żadna.

Domena może cos warta ale na portal słabo się nadaje.

Posted

Zagłosowałem na "Domena taka sobie, w oststeczności może być". Domena nie jest zła, tylko kto ma to kupić? Jedyne zastosowanie to coś postawić na niej.

Posted

Dziękuję Wam za opinie.

Wynik ankiety wyszedł raczej negatywnie dla tej domeny, chociaż kilka osób uważa ją za dobrą domenę pod serwis i najważniejsze - łatwą do zapamiętania i kojarzącą się z tematem ciąży.

Spróbuję coś na niej postawić i zobaczę jak to wyjdzie.

Posted

jak na domenę wyciągniętą z rękawa, to bardzo sensowna.

Pozostając w temacie wyceny a nie oceny, myślę, że regfee spokojnie. :wacko:

Posted (edited)

Wyobraźnia przy rejestracjach domen jest coraz większa. Moim zdaniem inwestuj, w bardziej znane powszechnie słowa.

Wartość taka sama, jak w przypadku nieszczęsnego taxhaxen.pl

Edited by MasterofPoland
Posted
...

Wartość taka sama, jak w przypadku nieszczęsnego taxhaxen.pl

Nie rozumiem gdzie Ty masz tutaj podobieństwo pomiędzy tymi dwoma domenami.

Rozumiem , że domena może Ci się nie podobać, ale w tym wypadku uważam , że Twoja krytyka jest mocno przesadzona.