Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Odkupiłem sobie domenę zaneta.net

Jak myślicie, warta była tych 11zł? :wacko:

Można to potraktować jako żeńskie imię lub zanęta wędkarska

Proszę was o opinie

Pozdrawiam

Posted

regfee i to teznei jestem pewien czy warta rejestracji

dla rybaków to bardziej przynęta nisz zanęta, a imie żeńskie nei ma żadnej wartości komercyjnej

Posted
regfee i to teznei jestem pewien czy warta rejestracji

dla rybaków to bardziej przynęta nisz zanęta, a imie żeńskie nei ma żadnej wartości komercyjnej

Rybacy raczej nie dokarmiaja ryb, w przeciwienstwie do wedkarzy. :wacko:

*przynęta.pl

Posted

Mi bardziej pasuje zanęta.net. Tym bardziej, że rynek zanęt wędkarskich nie jest mały - w naszym kraju jest ponad 600tys. wędkarzy zarejestrowanych w PZW i pewnie jeszcze kilkaset tysięcy łowiących ryby bez karty wędkarskie.

Posted (edited)
Mi bardziej pasuje zanęta.net. Tym bardziej, że rynek zanęt wędkarskich nie jest mały - w naszym kraju jest ponad 600tys. wędkarzy zarejestrowanych w PZW i pewnie jeszcze kilkaset tysięcy łowiących ryby bez karty wędkarskie.

nie wiem co wy z tymi zanętami ...

Zanęta to:

• pokarm wykładany przez myśliwych w celu przywabienia zwierzyny. Pokarm ma różny skład i konsystencję, w zależności od poławianego gatunku.

• pokarm służący do zwabiania i utrzymania ryb w łowisku. Zwabia dzięki atraktorom zapachowym.

Przynęta to:

• przedmioty, pochodzenia roślinnego, zwierzęcego lub sztuczne stosowane przez wędkarzy do wabienia ryb.

Edited by MisUszatek
Posted
nie wiem co wy z tymi zanętami ...

Mnie też "zanęta" kojarzy się ewidentnie z wędkarstwem.

Ale ta domena bardziej pasuje mi pod imię bo jakoś nie wyobrażam sobie zanęta.net. Co niby miałoby być na domenie. Serwis jak zrobić zanętę z bialych robaczków i bułki? :wacko:

Posted

Mi ta zateta.net kojarzy się wyłącznie z imieniem żeńskim. Fajna dla koleżanek z branży o takim imieniu (być może takie są), albo dla kolegów z branży na prezent dla swojej Żanetki :wacko:

Podsumowując jeśli by moja dziewczyna miała na imie Żaneta byłbym w sanie dać za tą domenę dolne maximum średnie xxx.

Posted (edited)

Heh, jeszcze domeny nie ma, a już się chwali :wacko:.

A co mi zrobisz jak ci nie dam ?.

W sumie to moja koleżanka ma tak na imię, może zrobię jej grafikę i dam w prezencie ?.

Z tą ceną się nie zgadzam, bo nawet nie zwróci mi się za rejestracje ...

Proszę mnie zrozumieć.

Edited by ebook
Posted (edited)
Heh, jeszcze domeny nie ma, a już się chwali :wacko: .

W sumie to moja koleżanka ma tak na imię, może zrobię jej grafikę i dam w prezencie ?.

Proszę mnie zrozumieć.

Niepoważny jestes czy tylko udajesz? !!! :)

Edited by szogun
Posted

Proszę mnie zrozumieć.

:)

Posted

Proszę mnie zrozumieć.

co najmniej drugi raz juz ten koles odwala taki numer :) bana mu!

Posted (edited)

1.Nie poprostu koleś mnie wkurzył, jeszcze nie dokonał transakcji a już się chwali.

2. Napisałem na PW, do niego, że wygrał aukcje, napisałem na GG i też nie odpowiada.

Każdy kto zemną robił transakcje był zadowolony, ale tym razem jestem przeciwny, mimo to że pod przymusem sprzedam :) .

Jeżeli gość nie odpowie w tygodniu, to wznawiam aukcje ...

PS. Nawet w allegro ludzie licytują od 1zł, a ustawiona jest cena minimalna.

No w tym przypadku przyznaje się mój błąd .... :wacko:

PS2. Podam wam przyład sytuacji, ażebyście łatwiej zrozumieli moje stanowisko. Ceny zostają zmienione ażeby łątwiej to do was trafiało.

Wyobraźmy sobie, że rejestrujemy domenę biznes.pl, ( wiemy że będzie warta setki tysięcy). I dajemy na forum di.pl aukcje od symbolicznej 1zł, ( taki nawyk od allegro.pl ). Aukcja się toczy .....

Kiedy się kończy widzimy, że unserowie wylicytowali ją na 800zł. Czy w takiej sytuacji pod przymusem innych użytkowników forum sprzedaż domenę za 800 zł ?, wiedząc, że warta jest 100 tys zł ?. Dokładając do tego fakt, że tobie się nie przelewa z kasą ?.

Sytuacja ta sama, kwoty inne ....

Mam nadzieję, że chociaż w 1% mnie rozumiecie.

PS 3. Wyciągnałem już z tej sytuacji mała wiedze, i już przestancie pisać posty, obrazajace mnie.

Domena zostanie sprzedana, bo juz skontaktowalem sie z klientem.

Edited by ebook
Posted (edited)

:wacko: ma sie chwalic? Quaq kiedys kupil ode mnie domene i przelew dostalem w tym samym dniu.

Twoje teksty

Heh, jeszcze domeny nie ma, a już się chwali dry.gif .

są poprostu... no nie wiem jak okreslic to zachowanie, gorzej niz dziecko w podstawowce. wstyd

Edited by szogun