Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gdzieś na forum dzisiaj, przy okazji jakiegoś tematu rzucił mi się adres osoby (chyba nazwisko) wykonujacej szybko logo. Próbuję szukać ale nie mogę tego znaleźć. Ktoś mi podpowie gdzie to mogę znaleźć.

Posted (edited)
Jak pamiętasz słowo w sygnaturze to: http://www.di.pl/index.php?act=members

No własnie nie. Wydawało mi się, że było to pisane przy okazji forumpozycjonowanie.pl ale nie moge teraz znaleźć w tym temacie. Może już mi się bezpieczniki dzisiaj przepaliły :)

EDIT:

Znalazłem. Już nie trzeba :wacko: Temat mozna wykasować jesli komuś będzie przeszkadzał .

Edited by heden.pl
Posted (edited)

swego czasu szukalem kogos do wykonania logo, nawet kilkunastu i dostalem kilka ciekawych propozycji od ludzi z forum - wiec w sumie nie powinienes miec problemu z tym, nie bede pisal kogo mam na mysli bo moze ktos nie chce zeby mu robic reklamy

ja w sumie sam znalazlem osobe i to, az w Anglii, ale gdy zobaczylem Jej prace to mnie zatkalo, choc dziewczyna zajmowala sie calkiem inna dziedzina sztuki i dlugo musialem sie naprosic, zeby chciala wogole wziac pod uwage wykonanie takiej pracy....tak wiec mysle, ze czasem warto dluzej poszukac, niz pozniej zmieniac i zalowac

Edited by Pan_Grzegorz