Jump to content

chetnych na zakup nie ma, wiec pytam tutaj... mozz.pl

Recommended Posts

Posted

mozz.pl

Dla mnie bomba... bardzo wpadajaca w pamiec domena.

Co jednak wy o niej sadzicie?

Kupilem, wiec juz mam. Pytanie:

Wedlug was uda sie sprzedac, czy inwestowac w nią i samemu cos dzialac?

Posted
Wedlug was uda sie sprzedac,

Nie.

czy inwestowac w nią i samemu cos dzialac?

Możesz, ale pod tę domenę możesz postawić dosłownie wszystko. Według mnie zainstaluj na niej jakiś skrypt, postaw AdSense i niech przynajmniej zwrócą się koszty rejestracji. Szukaj domen - nazw słownikowych.

Posted (edited)
widze wolne sa jeszcze: zasieg.com i spiewamy.com

nie kupuje, bo tez pewnie slabe, tak? :)

nie wyceniamy domen, które nie są naszą własnością. musisz sam podjąć decyzje czy zechcesz je zakupić :wacko:

zachęcam do lektury wielu postów na forum. zapewne jak większość z nas dzięki temu sie wiele nauczysz :)

Edited by pucek89
  • 3 weeks later...
Posted

Mimo tak krytycznych uwag wzialem sobie slowa rockera do serca "... pod tę domenę możesz postawić dosłownie wszystko. " i mysle ze calkiem fajny serwis wyszedl...

a pieniadze? pieniadze to nie wszystko :-)

Posted

Fajne i w miarę sensowne czteroliterówki jest coraz trudniej znaleźć. Mi osobiście mozz.pl się podoba.

Sprzedać na obecnym etapie może być ciężko, ale za jakiś czas, kto wie.

Sam mam 4 czeroliterówki i na przykład na WIRD.pl miałem przez dwa miesiące kilka zapytań, czyli ludzie się nimi interesują.

Posted
Sam mam 4 czeroliterówki i na przykład na WIRD.pl miałem przez dwa miesiące kilka zapytań, czyli ludzie się nimi interesują.

Rzuć okiem na klawiaturę , z której korzystasz a następnie sprawdź frazę WORD w wyszukiwarce :)

Posted

Jeśli już mówimy o takich wymyślanych nazwach, to przytoczę tutaj nazwę mojej domenki. www.inado.pl. Też niby wzięta z kosmosu, ale będę starał się postawić na niej Internetową Aukcję Domen. Może z czsem jek powstanie ciekawy serwis, kto wie, może będzie znaną nazwą.

Mam też domenę www.gitez.pl i gitez.com (nawet ktoś załozył na nią opcję). Dlatego jeśli podoba się Ci domenka, to trzymaj ją. A jak będziesz miał jakiś pomysł to postaw na niej jakiś serwis.

Krzysztof

Posted
mozz.pl

Co jednak wy o niej sadzicie?

Raczej słaba domena. Na sprzedaż się nie nadaje.

Czy domena wyglupy.com - to nazwa slownikowa? Jest warta tych 90gr?

Do kompletu proponuje dokupić wyglupy.pl - jest na aukcji w dziele sprzedaży wraz z 19 innym domenami.

Posted

mozz.pl to taki twór na miarę popularnego teraz Web 2.0 :/

Nie przychodzi mi do głowy jakieś sensowne rozwinięcie, ale dzisiaj jestem przemęczony, więc może to dlatego...

Póki co: reg fee

Tutaj jest generator nazw Web 2.0 dla tych, którzy nie wiedzą jak nazwać swoje przyszłe projekty: http://www.dotomator.com/web20.html :) English only