Jump to content

Jaskier.pl  

21 members have voted

1. 1. Jaskier.pl - pierwsze skojarzenie?

• kwiaciarnia
      5
    • jaskra
      5
    • Wiedźmin
      7
    • inne (jakie?)
      4

Recommended Posts

Posted

Dziś rzucam na pożarcie domenę:

jaskier.pl

Jakie jest Twoje pierwsze skojarzenie? Celowo nie daję w sondzie kwiatu, bo to oczywiste – chodzi mi bardziej o to co pod taką domeną spodziewalibyście znaleźć / co można pod nią podpiąć.

Tym razem proszę jednocześnie o wycenę – czy / za ile kupilibyście taką domenę? ;-)

Jak zwykle – z góry, z dołu, z boku i z przestrzeni międzywymiarowej dziękuję za wszystkie opinie i głosy oddane w sondzie.

Posted

Mnie jakoś wyjątkowo nie spasowała.

Pierwsze skojarzenie to jakiś typos od jaskra.pl :ph34r: Może jaskier to taka męska odmiana jaskry ;)

Dopiero po chwili skojarzyłem, że są też chyba takie kwiaty. Tylko wydaje mi się, że to bardziej jaskry a nie jaskier.

Ja szczerze to wcale bym jej nie chciał.

Posted

witam

z koniem - jaskierem - z filmu zoltodzioby

kon byc cukrzykiem i padl po zjedzeniu kostki cukru - za co koles ktory mu ja dal poszedl do wiezenia

lezac nad koniem krzyczal jaskier why?

hahahhahahahahah

pozdrawiam

Posted

Serce zabolalo, bo wydawalo mi sie przez chwile, ze dajesz do wyceny moją - jasper*pl. Caly czas ją mam w panelu. :ph34r:

Przypuszczam, ze nie bez powodu dales do wyceny i opinii akurat te domene. Calkowicie bym ja pominal przy wyszukiwaniu .

Google wyrzuca jakis pensjonat Jaskier w Karpaczu.

Posted
Przyznam się, że pierwszy raz słyszę o takim kwiatku, musiałem sprawdzić w wiki co to jest.

Na łąkę, na "łono" natury zobacz, a nie w Wiki :ph34r:.

-------

Domena, kojarzy mi się z Wiedźminem.