Jump to content

CentrumGotowkowe.pl + IDN

CentrumGotowkowe.pl  

15 members have voted

1. 1. Na ile wyceniasz domenę CentrumGotowkowe.pl + IDN

• 0-100 zł
      4
    • 100-200 zł
      1
    • 200-500 zł
      4
    • 500-1000 zł
      2
    • więcej
      4

Recommended Posts

Posted

Te wszystkie sondy to są o kant...kuli rozbić. Domainer ma wycenić domenę, którą nie jest bezpośrednio zainteresowany. Jasne że będziesz miał wyceny na zero złotych bo głosują Ci którym to powiewa. Niech ktoś choć raz da upust wyobraźni i niech się wczuje w kogoś kto mógłby być zainteresowany taką domeną.

Czemu to takie nieprawdopodobne, że ktoś się może zainteresować taką nazwą , że ktoś otworzy firmę pod takim szyldem???

centrumtk2.gif

Posted

Jestem zdania, ze wyceny domen nijak sie maja do stanu faktycznego.

Czesto przegladam co piszecie i nieraz jestem w lekkim szoku, ze wyceniacie wysoko cos

czego sam bym nie zarejestrowal i przeciwnie.

Caly rynek domen to czysta spekulacja i bez pozycjonowania sa warte tyle za ile sie je zarejestruje.

Ja od niedawna "bawie sie w domenki" ale nauczylem sie, ze wartosc domeny to cena rejestracji + fart,

ze ktos sie nia zainteresuje i zaplaci wiecej..

Jezeli pod tratatata.pl istnialaby strona, ktora np. na "kredyt" bylaby w top3 problemu

ze sprzedaza za wieksze pieniadze by nie bylo.

Pozdrawiam -nett

Posted
Jestem zdania, ze wyceny domen nijak sie maja do stanu faktycznego.

Czesto przegladam co piszecie i nieraz jestem w lekkim szoku, ze wyceniacie wysoko cos

czego sam bym nie zarejestrowal i przeciwnie.

Caly rynek domen to czysta spekulacja i bez pozycjonowania sa warte tyle za ile sie je zarejestruje.

Ja od niedawna "bawie sie w domenki" ale nauczylem sie, ze wartosc domeny to cena rejestracji + fart,

ze ktos sie nia zainteresuje i zaplaci wiecej..

Jezeli pod tratatata.pl istnialaby strona, ktora np. na "kredyt" bylaby w top3 problemu

ze sprzedaza za wieksze pieniadze by nie bylo.

Pozdrawiam -nett

ktory pozycjoner zlecil Ci reklame?

Posted

Tak wiem o tym iż dzięki temu że ankieta jest anonimowa niektórzy robią żarty wyceniając domeny na 0 zł mimo iż są warte chociażby tych 100 zł a niektórzy zawyżają wycenę. Mimo to dałem ankietę gdyż mało kto podejmuje się większości domen bez ankiet. Opinie są mile widziane dlatego piszcie co sądzicie o owej domenie:) pozdrawiam

Posted

Zagłosowałem więcej niż 1000 chociaż mam mieszane uczucia co do tej domeny.

Jak dla mnie wydaje się trochę ograniczona do samej gotówki. Z drugiej strony rynek finansowy to wziąż duże pieniądze i na pewno znajdzie się ktoś kto da za nią nawet kilka tysięcy. Nie mniej jest mocno ograniczona bo pod hipoteki lub samochodówkę już się nie nadaje. Jedynie pożyczki i kredyty gotówkowe. Ewentualnie konsole. :)

#centrumfinansowe.pl ;)