Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciekaw jestem opinii na temat domeny sprawdzone.pl. Domena może być podobnie zagospodarowana jak pewneuzywane.pl, sprawdzone-auto.pl, sprawdzoneprzepisy.pl itp

Sprawdzone mogą być różne produkty/usługi, a w szczególności samochody, kwatery, wczasy, nieruchomości, przepisy kulinarne, diety ... Generalnie lepiej się czujemy jak coś za co płacimy grubą kasę jest sprawdzone, przetestowane, polecane.

Czy może w złym kierunku kombinuję? :)

Posted
Ciekaw jestem opinii na temat domeny sprawdzone.pl. Domena może być podobnie zagospodarowana jak pewneuzywane.pl, sprawdzone-auto.pl, sprawdzoneprzepisy.pl itp

Sprawdzone mogą być różne produkty/usługi, a w szczególności samochody, kwatery, wczasy, nieruchomości, przepisy kulinarne, diety ... Generalnie lepiej się czujemy jak coś za co płacimy grubą kasę jest sprawdzone, przetestowane, polecane.

Czy może w złym kierunku kombinuję? :)

Ja też tak pomyślałem. :D Tylko że polecone.pl na parkingu siedzi. Ciekawa domena napewno ale o wartość jej nie umiem się wypowiedzieć. Nie mam jakiegoś punktu zachaczenia.

Posted

Uważam, że wieloznaczeniowość tej domeny jest jej ułomnością. To, że może nadawać się do wszystkiego - jak podkreśliłeś - czyli do niczego, ale to moja subiektywna ocena.

Posted (edited)
Bardzo fajna domena.

Jak dla mnie na dzisiaj nawet średnie-wysokie x xxx :)

Jako , że wydajesz się człowiekiem , który inwestuje w domeny wycena jak na Ciebie odpowiednia. JEdnak maryuse dobrze zwrócił -a uwagę, że może to być odebrane może nie jako ułomność ale in minus. Chyba , że odwrócimy kota ogonem, ...ala.pl postawi portal, z kategoriami różnymi ( tymi co wypisał ) i opinie będzie zbierał.

I każdy z forum di.pl zanim pojedzie na wakacje wejdzie na sprawdzone.pl zakładka miejsca , podzakładka wakacje i bedziemy sobie czytać gdzie jest fajnie.

A na górze będzie widniał baner Orbisu, po kolejnym wejściu baner fly.pl jako te biura, które są sponsorem tej zakładki.

I wtedy ala.pl prześle mi piwko :D

Edited by jonatan
Posted
Ciakawa domena która ma swoją wartość, jak i przeznaczenie. Zarejestrowana z palca?

kupiona na dropped za 300 zł

Bardzo fajna domena.

Jak dla mnie na dzisiaj nawet średnie-wysokie x xxx :)

kupując nawet sobie pomyślałem, że pewnie Hedenowi będzie sie podobać :D - serio

Posted
...ala.pl postawi portal, z kategoriami różnymi ( tymi co wypisał ) i opinie będzie zbierał.

I każdy z forum di.pl zanim pojedzie na wakacje wejdzie na sprawdzone.pl zakładka miejsca , podzakładka wakacje i bedziemy sobie czytać gdzie jest fajnie.

A na górze będzie widniał baner Orbisu, po kolejnym wejściu baner fly.pl jako te biura, które są sponsorem tej zakładki.

I wtedy ala.pl prześle mi piwko :)

Nad takim rozwiązaniem tez myslalem i pod taki portal domena bylaby chyba calkiem niezla. Jak sciagniesz reklamodawcow takich jak Orbis, fly.pl... to piwo się będzie lalo strumieniami :D

Moze ktos ma jeszcze jakies pomysly na ta domene?

Posted

Mnogość zastosowań dla tej domeny sprawia że nadaje się praktycznie do wszystkiego, co działa w dużej mierze na cenę jaką uda Ci się pewnie osiągnąć podczas jej sprzedaży.

Na Twoim miejscu, jeżeli miałbym czas i pieniądze postawiłbym na serwis - jeżeli nie wypali zawsze możesz sprzedać samą domenę bądź też z serwisem uzyskując dodatkowo jakiś profit za skrypt.