Jump to content

Nietypowa wycena

Recommended Posts

Posted

Mam taką prośbę proszę was o wycenę "w ciemno" domeny, którą będę sprzedawał ale nie mam pojęcia o jakich kwotach mogę rozmawiać z kontrahentem.

Chodzi o domenę z nazwą dzielnicy, końcówka .pl z oczywistych powodów nie chcę podawać pełnej nazwy,chodzi o miasto z ok 300 tys. mieszkańców, dzielnica ta jest dzielnicą willową tego miasta, kontrahent ma kilka firm w tej dzielnicy, oprócz tego zaczyna właśnie budowę apartamentów, myślę że taka domena dobrze nadaje się na jego stronę firmową. Ile można realnie wyciągnąć za taką domenkę? z góry dzięki za odpowiedzi.

Posted
Mam taką prośbę proszę was o wycenę "w ciemno" domeny, którą będę sprzedawał ale nie mam pojęcia o jakich kwotach mogę rozmawiać z kontrahentem.

Chodzi o domenę z nazwą dzielnicy, końcówka .pl z oczywistych powodów nie chcę podawać pełnej nazwy,chodzi o miasto z ok 300 tys. mieszkańców, dzielnica ta jest dzielnicą willową tego miasta, kontrahent ma kilka firm w tej dzielnicy, oprócz tego zaczyna właśnie budowę apartamentów, myślę że taka domena dobrze nadaje się na jego stronę firmową. Ile można realnie wyciągnąć za taką domenkę? z góry dzięki za odpowiedzi.

Jeżeli buduje apartamenty to sądzę że będzie chciał na tej stronie o tym trąbić. Ja bym pacnął 10 k. I już.

Zawsze może zarejertować nazwę dzielnicy i dodać przedsłówke ostatnio modny we Wrocku "ogrody". Ja grzyby po desczu powstają u nas ogrody grabiszyńskie, ogrody bielany, ...same ogrody :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.