Jump to content

Recommended Posts

Posted
Proszę o opinie - radio88.pl - Pozdrawiam

a dlaczego nie radio87.pl ? pytam poważnie...lub radio44.pl jeżeli to myk z podwójnymi ósemkami? Nie chce mi sie sprawdzać netu co jest pod 88..jeżeli coś jest :)

Posted (edited)
a dlaczego nie radio87.pl ? pytam poważnie...lub radio44.pl jeżeli to myk z podwójnymi ósemkami? Nie chce mi sie sprawdzać netu co jest pod 88..jeżeli coś jest :)

to sprawdź...wiele rozgłośni radiowych nadaje w w przedziale 88,0 - 88,9 fm...tzn. większośc

Edited by yogipoz
Posted (edited)
wiele rozgłośni radiowych nadaje w w przedziale 88,0 - 88,9 fm...tzn. większośc

Czyli jest niepełna oferta programowa- reg fee (ninja)

Edited by Adam
Posted (edited)
Czyli jest niepełna oferta programowa- reg fee (ninja)

Złote przeboje...drugi adres radio88.com.pl nie da się inaczej bo przecinka nie wstawisz po 88 :)

Edited by yogipoz
Posted
Złote przeboje...drugi adres radio88.com.pl nie da się inaczej bo przecinka nie wstawisz po 88 :)

Yogi kombinujesz ale źle kombinujesz. Sorka ale dla mnie O zł

Posted
Powyżej 5k.

Yogi - jak widzisz nie jest źle. Zaproponuj koledze za 2,5 k . Sądzę, że powinien brać. Ty 2,5 i on 2,5 i co by nie mówić na początek z domenami to super strzał ... :)

Posted
Yogi - jak widzisz nie jest źle. Zaproponuj koledze za 2,5 k . Sądzę, że powinien brać. Ty 2,5 i on 2,5 i co by nie mówić na początek z domenami to super strzał ... :)

strzały z początku roku wystarczą na ten rok...bo jak mawiali starzy Indianie...czym szybciej strzelasz, krocej strzelasz...;)