Jump to content

Flash vs. Java na stronach

Recommended Posts

Posted

Robie maly projekt, z ktorego czesc Was mam nadzieje skorzysta. Calosc bedzie w HTML/PHP + JavaScript. Jednak DWA elementy: mianowicie zapytanie whois oraz zapytanie dns jako, iz musza odbywac sie client-side nie moga byc w ten sposob uzyte. Czy wg was lepiej uzyc Javy czy Flasha. Nie lubie zadnego z tych formatow - ale co Wy czesciej odrzucacie mnie ciekawi.

Z gory dzieki za odp.

Posted
Jeśli dobrze mi wiadomo flash player (98%) jest częściej instalowany niż java, co by przemawiało za wyborem flasha.

Z tego co mi wiadomo, więcej osób jeździ maluchem niż lexusem, co by przemawiało za wyborem malucha.

Tyle jeśli chodzi o „argumentację”, natomiast ja javy nie lubię, a flasha jeszcze bardziej.

Posted
Z tego co mi wiadomo, więcej osób jeździ maluchem niż lexusem, co by przemawiało za wyborem malucha.

Żłe porównanie. Bardziej by takie pasowało:

wiekszość ludzi ma w chacie prąd 230V ale co mi tam będe sprzedawał zasilacze na 110V :)