Jump to content

Chce kupic domene pod sklep .Czy 2500zł za domene antywirusy.net to drogo?

Recommended Posts

Posted (edited)

może nie drogo ale dla kogoś co otwiera sklep to drogo.To tylko adres ,a co z towarem i zysk.

Jak nie zjedzie gośc troche to mu podziekuje.Niech szuka jelenia dalej.

Edited by damchen
Posted
może nie drogo ale dla kogoś co otwiera sklep to drogo.To tylko adres ,a co z towarem i zysk.

Weź też pod uwagę fakt że pod .pl działa już sklep z oprogramowaniem antywirusowym. Poszukałbym innej nazwy dla sklepu.

Posted
Chce kupic domene pod sklep .Chce kupic domene antywirusy.net .Odpisano mi cene 2500zł.

czy drogo wam tez sie wydaje?

Bardzo drogo, nie warto ...

Posted
A mnie się wydaje, że domena nie należy do autora tematu, więc nie wiem co ten temat tutaj robi :)

Masz racje. Temat powinien byc zamkniety.

tematy już takie bywały z kupnem domeny.

Jeśli nawet bywały to były usuwane. Kup i daj do wyceny.

I troche więcej szacunku dla obecnego abonenta. Domena jest jego więc moźe zaproponować cenę jaka jemu pasuje a nie Tobie.

Posted
Masz racje. Temat powinien byc zamkniety.

Jeśli nawet bywały to były usuwane. Kup i daj do wyceny.

I troche więcej szacunku dla obecnego abonenta. Domena jest jego więc moźe zaproponować cenę jaka jemu pasuje a nie Tobie.

100% racji. Podpisuje się pod tym.

Posted (edited)

Ubliżasz:)

Napisał do mnie kilka dni temu ktoś z forum na PM o cenę domeny.

Podałem całkiem wysoką - nie powiem, ale cena była do negocjacji.

Zostałem zrypany, że nic nie znaczącą trzyliterówkę chcę mu tak drogo sprzedać.

A przecież to nie ja jego szukałem i zaproponowałem mu tę domenę tylko on się po tę nic nieznaczącą trzyliterówkę zgłosił:)

Na moją delikatną uwagę, że akurat na aftermarket taniej poszło coś w stylu xqgzy - nie pamiętam jaka - ponownie mnie uraził więc dostał bana na PM.

Podobnie tutaj Ty się zgłosiłeś, dostałeś na forum ocenę i spróbuj negocjować a nie imputuj komuś, że szuka jelenia.

Może ma konkretne plany związane z tą domeną?

Dodam, że oczywiście nie mam pojęcia czyja jest.

Edited by bradiaga
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.