Jump to content

Recommended Posts

Posted

skoro tak mówisz to pewnie tak jest, dzięki za feedback. :)

racja, aczkolwiek zapytań jest sporo w sezonie :)

wiem że to nie zakopane ale z drugiej strony nie licze że zrobie na niej fortune, mimo wszystko dzięki za feedback ;)

Posted
Sama domena moim zdaniem niskie xxxx, co może odpowiadać zarobkowi rocznemu, jeśli byś postawił tam jakąś stronkę.

Odważna wycena, życzę tyle z całego serca.

Posted (edited)
Odważna wycena, życzę tyle z całego serca.

Nie wiem dlaczego tak źle oceniacie, wyceniacie domenę!

Poronin to nazwa miejscowości i końcówka .net do tego

dlaczego miała by nie kośztować niskie xxxx ???

skopiowałem kika pierwszych wyszukań pod Poronin:

"Poronin, Tatry - wczasy w górachPoronin. Polecamy pensjonaty, pokoje, domy wczasowe w Poroninie k/Zakopanego. Atrakcje, informator turystyczny poronin.com.pl.

www.poronin.com.pl/ - 18k - Kopia - Podobne strony

PBN Poronin - Noclegi Kwatery, Pokoje gościnne, Pensjonaty, Hotele ...PBN Poronin - oferuje noclegi, kwatery, pokoje gościnne, hotele, pensjonaty, wille, apartamenty, wynajem w Poronin i okolicy. Serdecznie zapraszamy.

www.enoclegi.zakopane.pl/noclegi-poronin.html - 28k - Kopia - Podobne strony

Poronin Noclegi - Poronin Kwatery - Poronin Pokoje - zol.plPoronin noclegi. Tutaj znajdziesz noclegi pod Tatrami. Baza noclegowa Zakopane i Okolice. Zobacz, wybierz i zarezerwuj nocleg pod Tatrami.

www.poronin.zol.pl/ - 29k - Kopia - Podobne strony"

Myślę że domena jest spokojnie warta niskiego xxxx

Edited by snip
Posted

Gdyby to było większe miasteczko, to domena nadawałaby się dla dostawcy internetu a tak pewnie na neostradzie jadą. Domena nadaje się na coś związanego z turystyką i tutaj szukałbym zalet tej domeny. Przy odsprzedaży możliwa jest kwota około 1k.

#Swietochlowice.net

#TarnowskieGory.info

Posted (edited)

ojaa Tarnowskie Gory : )

PM kwote (z ciekawosci) jesli jest na sprzedaz...

ponadto dzieki wszystkim za wycene...

planuje cos na tej domenie odpalic baze noclegowa - wiem ze to nie sa kokosy ale na swoje wyjsc na tym mozna

Edited by VisaCardCredit