Jump to content

Recommended Posts

Posted
W 2009 roku ruszy pierwszy na świecie hotel podwodny. Crescente Hydropolis Resort w Dubaju będzie dysponował 220 apartamentami, 3 restauracjami, centrum zdrowia i urody, podwodnym muzeum, barem i centrum handlowym.

2_hydropolis.jpg

Poza tym ostatnio w TV mówili, że i może w Polsce znajdzie się inwestor na tego typu atrakcję. A może wcześniej będzie dobra dla jakiegoś parku wodnego?

Ktoś nie opłacił rezerwacji, więc Złapane.pl mi ją złapało :)

.com.pl ktoś jeszcze trzyma w rezerwacji.

Posted

Z tego co widzę, to mają zastrzeżony znak w następujących grupach towarowych: Soaps; perfumery, essential oils, cosmetic products, hair lotions; dentifrices. Generalnie kosmetyka. Z hotelem wodnym ma to tyle wspólnego co z hodowlą wielorybów. :(

Poza tym ostatnio w TV mówili, że i może w Polsce znajdzie się inwestor na tego typu atrakcję.

Telewizja kłamie ;) Ja bym za bardzo nie liczył na to.

Posted
Z tego co widzę, to mają zastrzeżony znak w następujących grupach towarowych: Soaps; perfumery, essential oils, cosmetic products, hair lotions; dentifrices. Generalnie kosmetyka. Z hotelem wodnym ma to tyle wspólnego co z hodowlą wielorybów. ;)

Telewizja kłamie :( Ja bym za bardzo nie liczył na to.

Jak to telewizja ;)

A na nazwę parku wodnego? Pasuje?

Posted
Poza tym ostatnio w TV mówili, że i może w Polsce znajdzie się inwestor na tego typu atrakcję.

też mi się tak wydaje, nie chodziło to jednak czasem o złoża hydrogeotermalne? :)

Posted
też mi się tak wydaje, nie chodziło to jednak czasem o złoża hydrogeotermalne? ;)

Domniemam, że chodzi Tobie o gorące wody z Radia Maryja? :)

Nie.. nieeeee.. to je inna je bajka.