Jump to content

Firmy inwestujące w polskie domeny .pl

Recommended Posts

Posted

Witam,

Tak z ciekawosci....jakie obecnie firmy inwestuja w dobre polskie domeny... na MD byla firma z Luxemburga DomianInvest, wiadomo że Agora także inwestuje....a co z innymi funduszami/firmami z kraju i zza granicy?? Znacie takie?? :(

Posted
Tak z ciekawosci....jakie obecnie firmy inwestuja w dobre polskie domeny... na MD byla firma z Luxemburga DomianInvest, wiadomo że Agora także inwestuje....a co z innymi funduszami/firmami z kraju i zza granicy?? Znacie takie?? ;)

Z tą Agorą to bym nie przesadzał. Może i mają kilka ciekawych ale pozostałe to niezłe :( Poza tym raczej nie inwestują w domeny a w serwisy. Domeny to chyba tak tylko przy okazji czasami kupią.

Posted (edited)

nie dziekuje baze mam dosc dobra i ciagle ja updateuje - dzieki ze pytasz ;) nie posiadam domen na tyle mocnych by byly nimi zainteresowane firmy typu Agora czy DomainInvest - po prostu jestem ciekaw czy sa takie firmy ja DomainInvest ktore sa zainteresowane domenami .pl :(

Mysle ze na to pytanie to mogliby sie wypowiedziec nasi wysocy gracze typu keyword, DD, kilofek itd ;)

Edited by isildur