Jump to content

tdk.pl na aftermarket

Recommended Posts

Posted

Ciekawe jak tam kwestie prawne :(

Zapomnieli przedłużyć hehe.

Serwery były tak przeciążone pod czas spadu, że inne domeny spadające o 13 były wolne nawet 11 sekund np tdk.com.pl

Posted
Niby dałem do przechwycenia ale tylko, żeby śledzić koniec aukcji :( Swoją drogą jestem ciekaw czy będą chcieli ją odebrać sądowo czy po prostu odkupią ;)

To już zależy od nowego abonenta. Może nie da im podstaw? ;)

Posted

tdk.es, tdk.se zaparkowane. Dalej nie chciało mi się szukać. Myślę, że im po prostu na niej nie zależy.

DD

Posted
Ta firma jeszcze istnieje? :(

Mnie się kojarzy tylko z kasetami VHS. Mam jeszcze parę sztuk z końcówki lat 80tych ;-)

Korzystam tylko z czystych płyt TDK ;)

Posted
Myślę, że tuch może być "ponad przeciętny" - a sama domena (nie patrząc na firmę) bardzo ładna 3-literówka :(

Ruch pewnie średni co najwyżej.

Nie patrząc na firmę to co w niej takiego pięknego?

Posted
Nie patrząc na firmę to co w niej takiego pięknego?

Właśnie odkryłem drugie, odświeżające dno tej domeny.

Nadaje się ona idealnie dla tych, którzy chcą rozpocząć nowe, piękne życie z kimś innym, z kimś wyjątkowym:

Twoja Druga Kobieta :(

Posted (edited)

Tylko Dla Kobiet

Twoj Doradca Kredytowy ... itd - mysle, ze 1000zl osiagnelaby bez powiazania z tdk-europe.

Pytanie ile osiagnie teraz stawiam na 2300 :-)

Edited by domeny.pl
Posted
:(

Heden dogadaj się z kimś kto dał ją do przechwycenia. Muszę przyznać że lista chętnych na nią jest imponująco długa, to pokazuje jaka jest konkurencja i jak opłacalne jest mieć taki serwis przechwytujący.

Posted (edited)
Czy to trochę nie hardcor umieszczać pod tdk.pl reklamy producentów płyt cd/dvd ?

To nawet nie jest :P to już kamikadze ;)

To tak jakby mój camel.pl wyświetlał reklamy papierosów. A przecież wiadomo, że to domena przeznaczona pod turystykę :P

Edited by heden.pl
Posted
Zależy jak się na to patrzy. Czy to ja umieściłem czy google? Ja tylko zaparkowałem domenę i nie mam wpływu na to jakie reklamy są wyświetlane. Sprawdzałem też nazwę tdk.pl i nie jest zastrzeżona. :P

Żebyś się tylko nie zdziwił.. ;)

DD