Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

już rozmawialiśmy na temat hokeista.pl - domenie przechwyconej przez dropped. Teraz czas na singers.pl kolejną domenę po hedenie :(

Na zapytanie singers w google jest aż 39milionów wyników! Trochę gorzej sytuacja wygląda gdy odznaczymy tylko polskie witryny, wówczas otrzymamy ponad 169tysięcy wyników.

Singers to bardzo popularne słowo i myślę, że nawet laikowi, który nie ma zbyt częstego kontaktu a językiem angielskim coś mówi.

Co Wy sądzicie o domenie? Na ile wyceniacie?

Posted
Co chcesz przez to powiedziec?

Pewnie to, że ja jakieś 4 miesiące temu kupiłem ją za tyle samo co Ty. :(

Jak widać wartość zbytnio nie wzrosła.

Angielskie keywordy nie mają zazwyczaj wysokich wartości z .pl

Masz rok, żeby coś z niej wycisnąć.

Posted
Jakie widzisz dla niej zastosowanie? Bo ja niestety żadne...

ja również nie widzę. reg fee...niestety. jak dla mnie

a ty gramasła musisz się nauczyć, że nie wszystko złoto co....Hedena :(

Posted

Witam,

singers.pl, super domena dla Polaków w Anglii na serwis randkowy. W tej chwili jest taki portal www.polishhearts.com, robi furrorę.

Więc wart nad takim czymś zastanowić się. Ja juz coś takiego buduję, ale w ramach innego serwisu.

Pozdrawiam

Posted
Witam,

singers.pl, super domena dla Polaków w Anglii na serwis randkowy. W tej chwili jest taki portal www.polishhearts.com, robi furrorę.

Więc wart nad takim czymś zastanowić się. Ja juz coś takiego buduję, ale w ramach innego serwisu.

Pozdrawiam

Chyba mylisz słowo SINGers, ze słowem SINGLEs...

a wracając do tematu...

Domena nie jest zła, można na niej postawić jakiś serwis 'karaoke'. :( hehe

Posted
Witam,

Pozdrawiam

Na serwis randkowy?

Posted (edited)

jak najbardziej, 80% Polaków w Anglii, to singersi (przynajmniej tutaj tak mówią - trochę to dziwnie brzmi - nie singlesi).

Edited by kwalejko
Posted

Jako typos domeny swingers.pl może mieć nawet ruch dwubranżowy :(

A tak poza tym to szkoda zachodu o takie syfy.